Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan pasiról, aki 6 éve egyedül van?

Figyelt kérdés
Most 30 éves, volt 1 hosszabb kapcsolata, a lányt ismertem egy kicsit, ő intelligens, egyetemet végzett. Azt nem tudom miért szakítottak. Szerintetek normális dolog, hogy azóta nem volt barátnője?
2009. dec. 14. 17:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
95%
Van ilyen, csalódott a nőkben/elege van az egészből, vagy csak egyszerűen nem érdekli a téma.
2009. dec. 14. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

szerintem igen. ő egy érzékenyebb típus lehet.

nekem inkább ilyen kéne, mint egy nőfaló pasi.

2009. dec. 14. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Ez lehet. nem jár szórakozni, nem ismerkedik - ezért nincs senki.

V nem akarja lekötni magát - csak szórakozik.

Vagy esetleg túl nagyok az elvárásai és még nem talált olyan csajt, aki mindenben a NAGY Ő.

Pl: a párommal másfél éve vagyok együtt, előttem 2 éves kapcsija volt, de köztünk 3 év szünet. Dolgozott és csajozott. nem kellett neki bnő, mert a sze.x megvolt bnő nélkül is. És egy szakítás után idő kellett neki.

Vagy a rosszabbik megoldás az h meleg az illető. :-)

2009. dec. 14. 17:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Zárkózott lehet, nem nagyon jár sehova, vagy nem ismerkedik. Talán nincs sok önbizalma, csalódott, nem bízik a nőkben, félénk, stb.

Ez illik az exemre is, 5 éve szakítottunk azóta sincs senkije.

2009. dec. 14. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A páromnak 8 évig nem volt barátnője, csalódott és soha többet nem is akart. Úgy érezte, hogy elég neki biztos pontként a lánya. Csajozgatott, voltak alkalmi kapcsolatai, de semmi komoly. Aztán jöttem én :P és életében először szerelmes lett, úgy igazán. Azóta együtt vagyunk (1év), teljes a bizalom a múltja ellenére is. Tudom, hogy szeret és én is imádom. Nagyon ki tudja mutatni azt, hogy mit érez. Hogy előtte is ilyen volt-e nem tudom.

Szóval szerintem ne félj attól, hogy sokáig volt egyedül, nem biztos, hogy azért, mert rossz ember.

2009. dec. 14. 18:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nagy csalódéként élte meg a szakítást, és azóta nem bízik a nőkben!
2009. dec. 14. 18:20
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Ez hülyeség, hogy meleg, meg nagyok az igényei. Az én apám már 15 éve egyedül van, akkor Ő is meleg? Nem. Azért van egyedül, mert Ő így érzi jól magát, elkötelezettségek nélkül. Az meg, hogy normális..nem mindegy Neked? Attól, mert Te furának tartod ezt, Neki pont így megfelelő. Biztos nem talált még olyat, aki alkalmas lenne arra, hogy feladja ezt a jó agglegény életformáját.
2009. dec. 14. 18:34
 8/11 anonim válasza:
46%

Nekem van egy imerősöm 32 éves, én kb 3 éve ismerem, de aki gyerekkorától ismeri az sem látta még nővel!

Elvileg nem meleg, de igazából amióta megszünt a határőrség átigazolt rendőrnek és azóta egy igazi okoskodós fa sz lett! Valószinűleg emiatt nem kezd vele egy nő se!

2009. dec. 14. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám róla, hogy itt egy pasi, aki 6 éve egyedül van, mert úgy alakult az élete.

Aztán megkérdezném tőle, hogy szerinte mi ennek az oka.

2009. dec. 15. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én pasim (most 30) világéletében volt valakivel, középiskolás kora óta 4 barátnője volt és összesen 1 évet volt egyedül a 13 év alatt. Ettől jobban meg vagyok ijedve, mintha 2-3(vagy 4-5) év szünet lett volna a kapcsolatai között...
2009. dec. 15. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!