Mit gondoltok egy olyan pasiról, aki 6 éve egyedül van?
szerintem igen. ő egy érzékenyebb típus lehet.
nekem inkább ilyen kéne, mint egy nőfaló pasi.
Ez lehet. nem jár szórakozni, nem ismerkedik - ezért nincs senki.
V nem akarja lekötni magát - csak szórakozik.
Vagy esetleg túl nagyok az elvárásai és még nem talált olyan csajt, aki mindenben a NAGY Ő.
Pl: a párommal másfél éve vagyok együtt, előttem 2 éves kapcsija volt, de köztünk 3 év szünet. Dolgozott és csajozott. nem kellett neki bnő, mert a sze.x megvolt bnő nélkül is. És egy szakítás után idő kellett neki.
Vagy a rosszabbik megoldás az h meleg az illető. :-)
Zárkózott lehet, nem nagyon jár sehova, vagy nem ismerkedik. Talán nincs sok önbizalma, csalódott, nem bízik a nőkben, félénk, stb.
Ez illik az exemre is, 5 éve szakítottunk azóta sincs senkije.
Szia!
A páromnak 8 évig nem volt barátnője, csalódott és soha többet nem is akart. Úgy érezte, hogy elég neki biztos pontként a lánya. Csajozgatott, voltak alkalmi kapcsolatai, de semmi komoly. Aztán jöttem én :P és életében először szerelmes lett, úgy igazán. Azóta együtt vagyunk (1év), teljes a bizalom a múltja ellenére is. Tudom, hogy szeret és én is imádom. Nagyon ki tudja mutatni azt, hogy mit érez. Hogy előtte is ilyen volt-e nem tudom.
Szóval szerintem ne félj attól, hogy sokáig volt egyedül, nem biztos, hogy azért, mert rossz ember.
Nekem van egy imerősöm 32 éves, én kb 3 éve ismerem, de aki gyerekkorától ismeri az sem látta még nővel!
Elvileg nem meleg, de igazából amióta megszünt a határőrség átigazolt rendőrnek és azóta egy igazi okoskodós fa sz lett! Valószinűleg emiatt nem kezd vele egy nő se!
Azt gondolnám róla, hogy itt egy pasi, aki 6 éve egyedül van, mert úgy alakult az élete.
Aztán megkérdezném tőle, hogy szerinte mi ennek az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!