Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Korrekt dolog az, hogy a...

Korrekt dolog az, hogy a párom minden pénzt a volt családjának ad?

Figyelt kérdés
Párom jelenleg közmunkán van ami havi 50000 forint. Erre ő az összeset a volt családjának adja én meg tartsam az én fizetésemből. A gyerekek egy 21 és 19 éves fiúk és egy 2 éves kislány. A nagyfiú már különlakik, de a 19 éves csak otthon henyél, nem dolgozik. Miért nem lehet csak a kislánynak adni valamennyi pénzt? A fiú meg menjen el dolgozni. Ti mit tennétek az én helyemben?
2014. okt. 9. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

1. Nincs olyan, hogy volt család, azok a gyerekek mindig is hozzá tartoztak, és mindig is hozzá fognak tartozni. Tehát ő egy családos ember

2. Ettől neked még nem kell baleknak lenned. Ő Az utolsó fillérjét is odaadja a családjának,anélkül, hogy veled, az élettársával megbeszélné, veled meg szó nélkül eltartatja magát. Normális vagy, hogy ezt tűröd?

Mit tennék a helyedben? Megszabadulnék ettől a herétől, mert nem elég, hogy semmibe vesz, még anyagilag ki is használ. Ez nem férfi, hanem egy élősködő.

2014. okt. 10. 05:57
 12/14 anonim ***** válasza:

"Erre ő az összeset a volt családjának adja én meg tartsam az én fizetésemből."

Tudod, mikor tartanék el egy élősködőt... A nagy lóherét, azt. Pénzcsap elzár, a tökös legény meg legyen végre férfi, ha már eddig nem sikerült.

2014. okt. 10. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Ahogy lejön,te csak töcskölésre vagy tartva.

Ez a kapcsolat nem ér semmit, kivéve ha olyant tud az ágyban,amit senki...

Megéri?

Ha ekkora virtuóz,akkor ennek ez az ára.

2014. okt. 29. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:
18 éves kortól a szülő nem köteles eltartani a gyerekét. te ne tartsd el a párod, és akkor majd ő sem tolja oda a pénzét.
2014. nov. 9. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!