Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mitol fugg hogy...

Szerintetek mitol fugg hogy egy apa torodik a gyerekevel vagy nem?

Figyelt kérdés
Azt veszem eszre hogyha egyejszakas vagy rovidtavu kapcsolatokbol vallalja az anya a gyereket,azokkal a gyerekekkel nem foglalkozik az apa. Szerintetek mitol fugg az apai szeretet kialakulasa? Sokan azt mondjak hogy az is szamit hogy mit erez a no irant aki terhes lesz. Ha semmit a gyerekkel sem foglalkozik. Ti mit gondoltok errol? Vagy az egesz amiatt van hogy nem akarja a gyereket? Ezek a gyerekek mar nem kicsik megsem erdoklodik az apjuk irantuk.
2014. okt. 8. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem ilyen egyszerű. A volt férjem mindig jól kijött a gyerekekkel, én türelmetlenebb voltam. Házasságban, közös akarattal lettek a gyerekek, tehát nem becsúszott alkalmi kapcsolatban. A volt férjem eleinte lelkesedett, aztán szép lassan elunta. Lassacskán egyre több feladat alól húzta ki magát, én meg úgy éreztem cserben hagyott. De más kapcsolatban is látom, hogy még tervezett gyerekek (van ahol hónapokig vártak, esetleg meddőségi kezelésen is voltak) esetén sem törvényszerű, hogy az apa foglalkozik a gyerekeivel.
2014. okt. 8. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs összefüggés. Csomó férfi hiszi azt, h szeretne gyereket, aztán amikor megszületik, akkor jön rá, h "Jaa, ez nem aranyos 24/7, ez sokszor sír, még éjszaka is, ez sza-rik, ennek igényei vannak, ezzel foglalkozni kell! Akkor inkább mégsem!"

Aki apatípus, azt ezek a dolgok nem fogják eltántorítani, akkor sem, ha nem tervezték a gzereket, aki nem, az meg reménytelen eset.

2014. okt. 8. 19:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy azon múlik milyen a kapcsolat az anyával...hányszor hallani, hogy szerelem, házasság, gyerek...majd kap egy gellert és lelép...és többet a gyerkkel sem foglalkozik...szerintem az számít, mit hoz otthonról a férfi
2014. okt. 8. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Maximálisan egyet értek a #12-es válaszolóval.Belülről jön vagy nem jön hogy mit érez,kész-e felelősséget vállalni .Számíthat a neveltetés,családi minta,az anya közreműködése a jó apa-gyerek viszony kialakításában,de minden ott dől el,hogy meg van-e benne ez a gyerek iránti szeretet,kötődés vagy nincs.
2014. okt. 8. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:

13: "szerintem az számít, mit hoz otthonról a férfi"

Nálunk ez sem jött be, én éltem a családjánál 2 hónapot, a szülei normálisak, az apja nagyon családszerető.

Aztán a kedves fia szépen letojta a családot, aztán meg egy csajjal lelépett. Az apósom meg bocsánatot kér tőlem a fia viselkedéséért és mondta, hogy higgyem el hogy nem ilyennek nevelte. Mondtam, hogy tudom.

2014. okt. 8. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:

15 nincs általános recept, csak nagy átlag...ahogy olyan is van, hogy kóboréjszakából fogant gyerekkel is tart kapcsolatot apa...

amúgy meg nem tudhatod, mi volt gyerekkorában...

2014. okt. 8. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!