Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legviccesebb,...

Mi volt a legviccesebb, kínosabb pillanat?

Figyelt kérdés

Akár anyukáddal, apukáddal. Vagy anyaként apakent.

Nálam már mindkettő játszik.

A lányomat vittem oviba, kapkodás, közben az óvónővel konzultálok.

Egyszercsak a lánykám mögöttem: anya, segíts, nem tudom kibontani a rágót.

Odanéztem és rájöttem, hogy nincs jó helyen az óvszer a zoknisfiókomban.

2014. okt. 7. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Talán az, amikor csókolgattam 12 évesen fürdőszobában a tükröt és apa benyitott és kérdezte hogy mit csinálok...:D meg amikor oviban kielégített egy fiú (Azóta is bánom) és anya benyitott..
2014. okt. 7. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Kisgyerekként reggel berohantunk a szüleinkhez nagy vidáman ébreszteni őket. Lerántottam apuról a takarót... akkor még állt a szerszám... valószínűleg akkor ugrasztottuk szét őket. Lehet ezért nem lett még egy tesó? :-D :-D
2014. okt. 7. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2-es: reggeli merevedés ;)
2014. okt. 7. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pucérak voltak...
2014. okt. 7. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy csajom anyja megtanulta, hogy illik kopogni...

Nagyban ment a melytorok, mikozben egy analtagito kacsintott vissza anyosra

2014. okt. 7. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos volt a kislányom, szörnyen hasfájós ezért éjszakánként semmit nem aludtam. Épp szigeteltük a házon a felső szintet, reggel megjött a szigetelő csapat, én pedig felkaptam egy kabátot, zsebében egy plusz kapu kulccsal, amit oda akartam adni az egyik fickónak. Igen ám, de mikor csöngettek, épp egy tampont vettem elő, ezért azt is gyorsan a zsebembe raktam. Megbeszélés közben benyúltam a zsebembe, és lazán a pasi kezébe nyomtam a kulcs helyett a tampont...de mikor már kínosan szorongatta, nekem még akkor is kellett kb 1 perc, mire rájöttem, miért van olyan zavarban:)
2014. okt. 7. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!