Meg kéne csinálnom? Nagyon rossz ember vagyok?
Az a helyzet, hogy ugye én hétköznap iskolában vagyok, 7-9 órám van, plusz edzésekre járok mindennap. ilyenkor anyának főznie sem kell, mert menzások vagyunk, nem is dolgozik, egyedül a takarítás marad rá, kivéve az én szobámban meg a tesóméban. Mi megcsináljuk magunknak. Van egy kutyánk, aki már eléggé rászorulna a körömvágásra és ma tudja fogadni a kutyakozmetikus. Mivel én tegnap egész nap egy több fordulós iskolai versenyen voltam, mára maradt az összes hétfőre való tanulnivalóm. Megkérdeztem, hogy esetleg eltudná-e ő vinni a kutyust és leüvöltötte a hajam, hogy én sosem csinálok semmit, mit képzelek magamról, stb. Oda-vissza négy óra az út a kutyakozmetikusig. Mégis csak el kéne mennem, vagy...?
Nagyon rosszul érzem magam, nem szeretem, amikor kiabál velem... :( Nagy butaság volt megkérdezni?
Vegyél egy ilyet és akkor nem kell 4 órát hurcibálni szegény kutyát egy körömvágás miatt. Vagy az állatorvos is meg tudja csinálni.
dehogy vagy emiatt rossz ember, megértem hogy nem akarsz 4 órát utazni emiatt
főleg, hogy anyukád miatt nem lehet a közelebbibe menni és ő rá is érne
de ha ő nem hajlandó rá, akkor a kutya érdekében kénytelen leszel te megoldani
vagy csináld meg te vagy vidd el a közelebbibe (de csak ha szakmailag nincs gond vele, különben meg nem mindegy milyen ember?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!