Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg kéne csinálnom? Nagyon...

Meg kéne csinálnom? Nagyon rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ugye én hétköznap iskolában vagyok, 7-9 órám van, plusz edzésekre járok mindennap. ilyenkor anyának főznie sem kell, mert menzások vagyunk, nem is dolgozik, egyedül a takarítás marad rá, kivéve az én szobámban meg a tesóméban. Mi megcsináljuk magunknak. Van egy kutyánk, aki már eléggé rászorulna a körömvágásra és ma tudja fogadni a kutyakozmetikus. Mivel én tegnap egész nap egy több fordulós iskolai versenyen voltam, mára maradt az összes hétfőre való tanulnivalóm. Megkérdeztem, hogy esetleg eltudná-e ő vinni a kutyust és leüvöltötte a hajam, hogy én sosem csinálok semmit, mit képzelek magamról, stb. Oda-vissza négy óra az út a kutyakozmetikusig. Mégis csak el kéne mennem, vagy...?

Nagyon rosszul érzem magam, nem szeretem, amikor kiabál velem... :( Nagy butaság volt megkérdezni?

2014. okt. 5. 10:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Van egy mostohaapám, aki Németországban dolgozik és mindig 40 nap után jön haza egy hétre. Ő keresi a kenyeret.
2014. okt. 5. 11:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Vegyél egy ilyet és akkor nem kell 4 órát hurcibálni szegény kutyát egy körömvágás miatt. Vagy az állatorvos is meg tudja csinálni.

2014. okt. 5. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád nem dolgozik, akkor vigye el ő, mert ezek szerint neki sok szabadideje van.
2014. okt. 5. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elvinném a közelebbi kutyakozmetikába, ahová édesanyád nem akarja. Mert ha a másikba sem akarja, biztos nem utaznék fölöslegesen +3 órát, csak hogy neki jobb legyen.
2014. okt. 5. 11:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért kell egy karomvágáshoz kozmetikushoz vinni, 4 órát utazni és még fizetn is érte?? Azt hiszem ideje megtanulnod a dolgokat észszerű módon végezni. Veszel neki egy 1000 forintos karomvágó ollót és meg van oldva a probléma. Ezen kívül ha rendesen van mozgatva, természetes módon kopik neki.
2014. okt. 5. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Miert nem vagod teble a kormet?
2014. okt. 5. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem most vidd a közelebbibe. Majd szerezz be egy ollót. Anyukádra nem tudok és nem is akarok mondani semmit. Lehet rossz napja volt, depis...ezernyi oka lehet. Lehet te nem úgy szóltál hozzá. Kérdezd meg tõle hogy miért kiabál, mert nem érted, és nem akartál semmi rosszat. Hátha elmondja. Szép napot!
2014. okt. 5. 15:13
 18/18 anonim ***** válasza:

dehogy vagy emiatt rossz ember, megértem hogy nem akarsz 4 órát utazni emiatt

főleg, hogy anyukád miatt nem lehet a közelebbibe menni és ő rá is érne

de ha ő nem hajlandó rá, akkor a kutya érdekében kénytelen leszel te megoldani

vagy csináld meg te vagy vidd el a közelebbibe (de csak ha szakmailag nincs gond vele, különben meg nem mindegy milyen ember?)

2014. okt. 5. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!