Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedi hogy fessem a...

Nem engedi hogy fessem a hajam. Ez helyes így?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és már kb. 1 éve szeretném befesteni a hajam pirosra. Persze nem egyszerre és azonnal, hanem fokozatosan egyre sötétebb árnyalatúra. Próbáltam erről beszélni anyámmal, de mindig ellenzi, azzal az indokkal, hogy neki nem tetszik. Tudom mik a feltételei a hajfestésnek, ennek ellenére mégis szeretném, és az iskolám is engedi, egyedül csak anyám nem. Végül mindig veszekedünk ha felhozom a témát. Szerintetek mivel tudnám meggyőzni? (Lehetőleg ne jöjjetek olyannal hogy koncentráljak a tanulásra, mert 4.7-es az átlagom.)

14/L

2014. okt. 2. 20:06
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
63%
Igen, helyes. Ha 18 leszel, és saját magadnak veszed a hajfestéket, olyan bohócot csinálsz magadból, amilyet akarsz (tudod, piros hajjal én még csak bohócokat láttam eddig)
2014. okt. 2. 20:09
 2/37 anonim ***** válasza:
66%
14 evesen hajat szeretnel festeni??? Ne röhogtess gyerek vagy!!! Istenem a vilàg fejreallt:D
2014. okt. 2. 20:09
 3/37 anonim ***** válasza:
75%
*Fess*
2014. okt. 2. 20:10
 4/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem se fesd be 14 évesen a hajad, túl fiatal vagy hozzá. Sőt később is azt javaslom, ha már vörös hajszínt akarsz, hogy inkább hennával fesd be, nézd meg a khadi márka természetes hajfestékeit, sokkal jobbak, mint a vegyi, tudom, mert kb. 15 évig festettem a hajamat vegyivel, jól tönkre is tette, ma már csak ezzel a növényi hajfestékkel festek, gyönyörűek a színei és azóta a hajam is. Szerintem anyukád is másképpen állna ehhez a hajfestékhez, mivel nem teszi tönkre a hajadat, sőt még szebbé teszi és semmi káros hatása nincs.
2014. okt. 2. 20:10
 5/37 anonim ***** válasza:
80%
Pirosra? Esetleg valamilyen kompromisszumot próbáljatok kötni,egy szolídabb vörös melír, egyébként anyukád csak a totális ízléstelenséget szeretné távol tartani tőled,amit megértek. Ugyanakkor tudom,hogy kamaszkoromban hogy néztem ki,mostmár röhögök rajta ,jobb lett volna ha anyám nem engedi :-D
2014. okt. 2. 20:11
 6/37 anonim ***** válasza:
97%
14 évesen már tönkretennéd a hajad?? Várj még pár évet..
2014. okt. 2. 20:14
 7/37 anonim ***** válasza:
86%

Mert 4,7-es az átlagom...

Érdekes, bármelyik gyerek aki kiír valamit ide, tuti hogy 4,5ös átlag felett tanul :D:D

2014. okt. 2. 20:15
 8/37 A kérdező kommentje:
kíméljetek az olyanoktól, mint "a piros hajszín az ízléstelen". nekem ez teszik és kész. A vörösön is azért gondolkoztam hogy ne egyszerre legyen rögtön piros.
2014. okt. 2. 20:15
 9/37 anonim ***** válasza:
78%
egyre sötétebb pirosra???? Jézusom.-
2014. okt. 2. 20:16
 10/37 anonim ***** válasza:
68%

Csatlakozom az 5-höz, bár én a tinédzserkori ruháimon röhögök most, és igen, visszatekintve jobb lett volna, ha anyám letiltja akkor :)

Szóval igen, helyes, hogy megtiltja a PIROS hajat anyukád. (még csak nem is vörös?)

2014. okt. 2. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!