Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Előfordul, hogy a kórházak...

Előfordul, hogy a kórházak meghamisítják az apasági tesztek eredményeit? Ha igen, hogy lehet kideríteni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 1. 23:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
* csakhogy = csak azt hogy
2014. okt. 5. 07:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy a szőke hajszín recesszív gén miatt alakul ki. Ha a szülők heterozigóták a hajszínre nézve, magyarul van egy barna/fekete domináns allél (de nevezzük most az egyszerűség, érthetőség kedvéért génnek), és egy szőke recesszív alléljük (génjük), akkor a szülők barna és fekete hajúak lesznek, de négy gyerekükből 1 szőke hajú lesz.

Amúgy anyám szőke, apám barna, én fekete hajú voltam kicsiként, és mostanra szőkés barna vagyok. Szóval aki emiatt kételkedik a párjában és pánikba esik, az egy idióta.

2014. okt. 5. 10:00
 23/26 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nem a genetika volt a kérdésem...
2014. okt. 5. 10:26
 24/26 anonim ***** válasza:
77%
Elég elkeserítő, hogy a gyereked anyjában ennyire bízol. Ha használtál volna gumit, most nem lenne kétséged. Annak a szőke gyereknek is szerencsésebb lett volna, ha meg sem születik. Szuper apa lehetsz majd . Ha a szöszi netán éppen ellenkező természetű lesz majd, mint te, akkor újra kétségeid támadnak majd, hogy mégsem a tied?
2014. okt. 5. 14:17
 25/26 A kérdező kommentje:
24-es: Íme egy kakukkfiókázós. Nagy bunkó lehetsz, csajszi! Kívánom, hogy lebukj, és a szart is kiverje belőled.
2014. okt. 5. 20:38
 26/26 anonim ***** válasza:
6%
Na ja. Azok akik már basztak át férfiakat mist nagyon izzadnak, hogy a DNS lebukna, és a női csordaszellem nevében kiállnak egymásért. Nem ezekre kell odafigyelni, hanem a kórházi eredményekre.
2014. okt. 5. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!