Előfordul, hogy a kórházak meghamisítják az apasági tesztek eredményeit? Ha igen, hogy lehet kideríteni?
Én barna hajú vagyok. A feleségem fekete. A gyerek(?) szőke.
Kell ehhez kommentár???????
Phuuu... akkor már hallom is a sok bunkó kommentelőt, amint ellened fordulnak.
De én azt mondom, hogy először végeztesd el titokban két helyen is. Az én lányom haja is kezdetben fekete volt. Mivel én is és a nejem is barna hajúak vagyunk, képzelheted, hogy pánikba estem!!! De szerencsére később bebarnult.
De ha bizonytalan vagy, végeztess apasági tesztet (2 helyen is!!!), majd az eredménytől függően egy harmadikat is a nejed tudtával, hogy a bíróság elfogadja.
Igaz persze, hogy rámegy kb. 300 ezer forint a három tesztet, de ha felnevelnél egy kakukkfiókat 20-25 éves koráig az sokkal többe kerül!!!
Az a baj, hogy a kakukkfiókázást a törvény nem bünteti. Ez persze azért van, mert mi férfiak elnyomnak nőket...
GYŐZŐDJ MEG RÓLA MINÉL ELŐBB!!! LEGALÁBB KÉT HELYEN!!!!
Apámnak fekete a haja, anyámnak tejfölszőke, én kisbaba koromban vörösesbarna hajjal születtem, ez később szőkésbarnába ment át.
Ez nem érv.
Remélem mikor kiderül, hogy mekkorát tévedtél ezzel kapcsolatban, mélységesen elszégyelled magad.
Ezért kell tanulni az iskolában.
Lehet, hogy a gyerek egy távoli felmenőre ütött, azért szőke, rengeteg génből rengeteg kombináció lehet.
Ha nem akarod elveszíteni a feleséged, titokban csináltasd meg a tesztet.
A DNS-teszt minden kétséget eloszlat. Okos férfi már a terhesség hónapjaiban félreteszi rá a pénzt.
16: Mit kell ezen szégyellni? Sokkal nagyobb gáz, ha már jóval később derül ki. Mondjuk válópernél. Vagy amikor véletlenül az utcán szembe jön az igazi apuka, aki kiköpött mása a kakukknak.
A mai világban egy férfinak nagyon fel kell készülnie az életre, mert minket nem védenek a családjogi törvények. (A kakukkfiókázás ugyanis nem számít családon belüli erőszaknak. Igaz, hogy kb. olyan hatása van, mit amikor egy nőt megerőszakolnak, és poénból még össze is vágják az arcát.) Minket csak tönkretenni lehet.
"16: Mit kell ezen szégyellni? Sokkal nagyobb gáz, ha már jóval később derül ki. Mondjuk válópernél. Vagy amikor véletlenül az utcán szembe jön az igazi apuka, aki kiköpött mása a kakukknak.
A mai világban egy férfinak nagyon fel kell készülnie az életre, mert minket nem védenek a családjogi törvények. (A kakukkfiókázás ugyanis nem számít családon belüli erőszaknak. Igaz, hogy kb. olyan hatása van, mit amikor egy nőt megerőszakolnak, és poénból még össze is vágják az arcát.) Minket csak tönkretenni lehet."
Nos, ez igaz.
Én agglegény vagyok, de valamit sose értettem:
Sok ember tényleg ennyire nem ismeri azt a nőt, Akit feleségül vesz?
"Sok ember tényleg ennyire nem ismeri azt a nőt, Akit feleségül vesz?"
Khmm... Nem, mivel a női természetről nagyon sok hazugság kering, amin a férfiak nem vagy csak túl későn látnak át. De semmi gond, mert még akkorsem kapunk hasznos infókat, csakhogy milyen milyen hülyék vagyunk, amiért férfinak mertünk születni.
Néhány hasznos cikk:
[link] (Bár ez inkább a párkereséssel foglalkozik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!