Gress Hogan kérdése:
Hova forduljak nevelőszülőért?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék egy olyan családot akire támaszkodhatok, és egy igazi családi hangulatban élhetek.
Fontos lenne. Nagyon köszönöm előre is
2014. szept. 29. 23:07
1/12 anonim válasza:
a valóság nem a narancs vidék
2/12 kovpet válasza:
Én meg gyereket szeretnék, de ez nem hiszem, hogy összejönne. :(
3/12 anonim válasza:
Ilyen sajnos nincs, nyomós ok kell a családból kiemeléshez, és akkor is inkább intézetbe kerül a gyerek, mint nevelőkhöz.
5/12 A kérdező kommentje:
Sokminden
2014. szept. 30. 06:05
8/12 anonim válasza:
Én pont örökbefogadni akarok de sajnos ez sem egyszerű. Nekem borzalmas volt az anyám, legjobb lett volna ha kiemelnek de nem tették így jól elk...a az életem. Teherbe meg nem esek, minden vágyam gy normális család.csak sajna nem ilyen könnyű, hogy most én bemegyek a gyámügyre és azt mondom örökbe akarlak fogadni téged
9/12 A kérdező kommentje:
Nemrég töltöttem be a 16-ot
2014. szept. 30. 09:47
10/12 kovpet válasza:
Amúgy ha tényleg nagy baj van otthon, akkor a gyámügyhöz kell fordulnod. Esetleg nem közvetlenül, hanem valakin keresztül, akiben bízol. Osztályfőnök, iskolaorvos, ismerős felnőtt. Ők tudják, hogy mi a teendő, de ha nem, akkor utánanéznek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!