Szarugy ha utalom az anyamat 12 evesen es el akarok koltozni ugye?
Megőrulok
+ sokszor a tesom is felbasz apam meg nincs ugyhogy hurra ...a legjobb csaladba kerultem...
Jo mindegy par evet kell mar kibironom..
Elmentem inkabb aludni hatha 3ra megnyugszom...ha nem elmentem...
Jo8 mindenkinek
Ha ennyire rossz, akkor még ki kell bírj 6 évet, aztán mehetsz utadra, onnantól nem kell velük élj. Kivéve, ha addigra rendeződik a viszony, mert tudod kamaszként sokszor érezzük azt, hogy utálnak, nem foglalkoznak velünk, az egész világ ellenünk...
Ha nálatok mégsem ez van, és nem tudsz velük együtt élni, akkor amint betöltöd a 18-at, pattanhatsz :)
AHa..... van hol laknod, van kaja a hűtőben, este 11-kor még internetezhetsz - ebből azt gondolom, van saját számítógéped, nem a családi közöset használod a nappaliban. Anyukád nem segít a leckében, mondod. Te segítesz neki a munkájában? Ugye, hogy nem?
Basszus, egy hisztis tini vagy, de nagyon sz@r neked....
Kisfiú, kapj a fejedhez és rohadt gyorsan gondolkozz el, hogy anyud mit meg nem tesz azért, hogy te és a testvéred normális körülmények között éljetek... És mit kap cserébe?
Itt írogatod, hogy utálod, el akarsz költözni, gondolom, vele szemben sem vagy kedvesebb.
Tudod mit? Bárcsak elköltözhetnél tőle és kéne megállnod a saját lábadon.... szerinted menne? Hogyan kezdenéd, hova mennél, miből élnél, hogyan tanulnál?
Tudsz ezekre válaszolni?
Ha majd igen, és kész terved lesz arra, hogyan állj meg a saját lábadon, na akkor térjünk vissza erre az elköltözős témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!