18 évesen még mindig nagyon kötődöm anyukámhoz. Mit tegyek?
Jövőre megyek egyetemre, és kollégiumba szeretnék költözni. Ugyanakkor még mindig nagyon gyerekes vagyok, anyukám folyton védelmez és elkényeztet, a lehetőségeinkhez képest mindent megad. (nem vagyunk gazdagok)
Mindkettőnknek necces ez a különválás dolog, mert én is ragaszkodom hozzá, és ő is hozzám. Bevallom, sokszor hiányozni is szokott, amikor pl. megyek a suliba, tudom, nevetséges vagyok. El sem tudom képzelni, milyen lesz nem vele élni! Sírtam is emiatt.
Hogyan nőhetnék fel?
Miért lenne az gond, hogy még mindig szereted anyukádat. Nagyon helyes tedd amíg lehet.
Bárcsak itt lenne, hogy még én szerethessem enyémet.
43/F.
Nagyon sokan orulnenek ha ilyen jo viszonyt apolnanak az anyukajukkal... termeszetes hogy hianyzik,addig oleld,csokold,szeresd amig van,el... miutan nem lesz pedig vissza sirnad hogy barcsak............
nem vagy nevtseges,orulj hogy igy szeretitek egymast :)
Ez a természetes, hogy egy 18 éves fiatal kötődik a szüleihez, nem az, hogy utálja őket és mielőbb el akar menni.
Először nehezebb lesz, aztán megszokod.
Van rá egy éved, hogy átállíts az agyad nem lesz melletted mindennap. Az nem túl szerencsés, hogy már s suliba menet hiányzik. Egyedül nevelt az anyukád? Ha igen ez válasz lehet arra, hogy akkor csak egymásnak vagytok.
Felfogsz nőni hamarabb mint gondolnád, de ehhez el kell menned!
Ebben teljesen igazad van, neki sokkal rosszabb lesz mint neked.
De, hála az égnek már létezik az INTERNET!!!
Tanítsd meg a számítógép és a Net használatára, email, skype, stb. Ezek segítségével napi szinten tarthatjátok a kapcsolatot, és neki is könnyebb lesz elviselnie a távol létedet. De mobil szolgáltatók családi csomag kedvezménye sem elhanyagolható, ahol kb 1000 percet kapsz ingyenesen havi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!