Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti adtok pénzt a kereső...

Ti adtok pénzt a kereső gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés
Sz.ros 50000 Ft-ot keresek, ebből a felét oda kell adnom és még nekem kell kaját, ruhát és gyógyszert is vennem magamnak meg ami még kell. Anyám ki volt akadva, hogy megemlítettem neki és elkezdett kiabálni, hogyha nem tetszik valami akkor költözzek el. Közben állandóan pofáznak, hogy mit tudok felmutatni a pénzemből.

2014. szept. 20. 13:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy 8 osztályom van te szerencsétlen? Talán neked van annyid mert nem tudsz olvasni. Amúgy manapság már a diplomások is utcát söpörnek...
2014. szept. 20. 17:05
 22/23 anonim ***** válasza:
A tanfolyam mellett hivatalosan egyszerűsitett foglalkoztatás keretein belül, vagy nem hivatalosan lehet dolgozni. próbálj keresni vmit a környéken, amiből ki lehetne egésziteni a pénzedet. Mennyit kapsz a tanf-ért?
2014. szept. 20. 18:39
 23/23 anonim válasza:
szerintem tanulj nyelvet, menj külföldre dolgozni, ott jól is keresel plusz nem vagy otthon.
2014. szept. 20. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!