Ti adtok pénzt a kereső gyerekeiteknek?
Nagyon nem értek ezzel egyet. Nem sok pénzt keresel, ennyiből nem lenne szívem elkérni egy vasat sem. (Nagyon max, ha meg lennék szorulva, azt mondanám, hogy a plusz dolgokat, tehát a ruhát, szórakozást fizesse ő), de a gyógyszert azt nem, meg kajára, rezsire sem kérnék, ha eddig is elvoltunk.
Tanulsz és dolgozol is mellette, szerintem ez épp elég (lenne) egy 18-20 éves fiatalnak, aki lényegében még gyerek, és bőven belefér abba az ésszerű keretbe, amikor még a szülő gondoskodik róla.
Próbáld meg lepattintani magadról a sérelmeket, sajnos most nincs mit tenni, velük élsz..., ha megvan a szakma, akkor meg ezerrel álláskeresés és tipli.
(#10: 50 ezerből szerintem nem lehet megélni. 25-ért ha van is szoba, akkor a maradékból még nem kajált, utazási költség, váratlan kiadások pl. gyógyszer és máris túllépte a keretet)
"Tanulsz és dolgozol is mellette, szerintem ez épp elég (lenne) egy 18-20 éves fiatalnak, aki lényegében még gyerek, és bőven belefér abba az ésszerű keretbe, amikor még a szülő gondoskodik róla. "
Nem te félreértteted. x évig nem talált munkát így mehet munkanélküli tanfolyamra amiért fizetést kap. Ő nem dolgozik hanem egy héten bemegy 2x3 órára tanulnak valami alibi szakmát fél évig,ami önmagában semmit nem ér,hisz ki tanulna meg egy szakmát ennyi idő alatt aztán ezért kap havi 50 ezret.
11-es:
és te ezek után ennéd a főztjét? ruha meg igenis kell, mert sajnos olyan világban élünk, hogy ha tiszta ruhát felveszel minden héten - mert mondjuk hétvégén kimosod -, ugyanazt felveszed, már megszólnak.
# 14/14
Aztán ki a bánat szólja meg. A munkanélküliben az ugyan úgy segélyből élők vagy ki a fene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!