Megvetnétek ezért a lányotokat?
Egyetemista lány vagyok, suli mellett dolgozom, jók az eredményeim.
Volt egy komoly kapcsolatom, ami után eléggé megzuhantam, sokáig nem ismerkedtem. Most bulizgatok, semmi komoly, de becsúszott néhány alkalmi kapcsolat, illetve egyéjszakás. Ezekről otthon nem beszéltem, de rossz érzés magamban tartani, olyan, mintha titkolóznék vagy kettős életet élnék. Ne értsetek félre, nem kezdek foglalt pasikkal, nem hívatom meg magam, nem nyílt színen vagy a mosdóban megyek el, de jólesik kicsit kötöttségek nélkül élni. Szeretném elmondani itthon, nem az egészet, de hogy megtörtént, mert így sumáknak érzem magam, de az eszem azt mondja, nem csinálok rosszat és csak rám tartozik. Ti mit tennétek? És mit éreznétek, ha a lányotok ilyesmivel hozakodna elő?
Tedd ami jólesik. Én is megtettem annak idején és nem bántam meg. Bár eléggé nyitottak voltak a szüleim, azért nekik sem mondtam el mindent, nem kötelező ennyi idősen. Nem azért nem mondtam el, mert féltem, hogy lehordanak, hanem azért, hogy ne rontsák el az élményemet holmi jó tanácsokkal. Egyáltalán nem bántam meg, mert mostanra, hogy 15 éve vagyok feleség, megbecsülöm azt, aki van és ami van, szóval nem bánom, hogy kiéltem magam. Néha sajnálom a velem egykorú barátnőmet, aki hozzáment az első pasihoz, és hiába bizonygatja, hogy milyen frankó vele, lesül róla, hogy bizonytalan és hiányzik valami az életéből. Egyetlen dolog amire figyelj, hogy sose veszítsd el a fejed és mindig használj óvszert. Nálam egyszer megesett, hogy nem használtam és évekig parában voltam. Ennyit mondjuk tényleg nem ér, szóval erre figyelj, amúgy csak azt tudom mondani, hogy egészségedre!
Szerencsére az idők során kiderült, hogy nincs semmi bajom, de ez sokáig el tud húzódni, mire megbizonyosodsz róla, szóval a védekezésre nagyon figyelj, mert csak így tudod élvezni azt, ami élvezhető. Nincs annál jobb, mint amikor eltöltsz egy felhőtlen éjszakát valakivel és tudod, hogy másnap nincs miért aggódnod :-) Közhely, de igaz: "Nem kopik el" ! :-D
Anya vagyok a lanyom 21 eves es a fovarosban el.
Hat en igy agodk erte, hat meg ha ilyeneket is elmesslne nekem ....
Sajnálatos, hogy egyesek még 2014-ben is ott tartanak, egy nőnek mit illik és mit nem, mit szabad és mit nem. Férfiként írom ezt.
Nem követsz el bűnt, értsd meg, ez a Te életed, ne mások elképzelései befolyásoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!