Jogos anyám kiakadása emiatt? Tényleg túl antiszociális vagyok?
Anyának meséltem, hogy egyik egyetemi tanárom milyen rossz, semmit nem magyaráz, stb. Kérdezte, hogy többieknek is van-e ilyen gondja. Hát mondom fogalmam sincs, a csoportból egyetlen embert ismerek, őt zavarja, a többieket eddig kétszer láttam életemben, arra a másfél órára, nem beszéltem velük se erről se másról.
Erre teljesen kikelt magából, hogy mi az hogy én nem beszélgetek a csoporttársaimmal, hogy lehetek ennyire antiszociális.. Mikor rákérdeztem, hogy ezt hogy gondolta, óra közepén üljek át xy mellé, hogy "szia mizu?", akkor azzal jött hogy hát a folyosón meg az aulában nem találkozok velük? Nem képes felfogni, hogy csak az én évfolyamomon van 500 ember, és van 3 évfolyam, plusz a másik kar ami ott van, mindegy lényeg hogy roohadt sok ember mászkál az épületben, nem középsuli hogy mindenki mindenkit ismer.. Az embereket általában egy óra erejéig látom.
Aztán azokat is a fejemhez vagdosta, hogy általános iskolában nem tudtam, hogy kinek ki az osztályfőnöke, meg ki melyik osztályba jár, és ordított velem mikor azt mondtam, hogy rohadtul nem érdekelt akkor, és most se érzem hátrányát hogy nem tudtam.
Meg amiatt is cseszeget, hogy miért nem beszélgetek az exemmel (egy évig voltunk együtt, pont egy éve szakítottunk, naponta látom), és nem értem hogy már miért kéne vele beszélgetnem? Nem vagyunk rossz viszonyban, nincs egymással bajunk, de nem vágyunk egymás társaságára....
Szóval egy órás lecseszést kaptam, hogy nem érdekel semmi, meg antiszoc vagyok.
Igazából rettegek ha szóba kell állnom emberekkel, ehhez képest magamra tudom erőltetni és jól ki tudok jönni kb bárkivel. Vannak ismerőseim akikkel dumálok, és anya nem tudja hogy gondjaim vannak az ismerkedéssel.. de rohadt szarul esik, hogy vért izzadok hogy merjek szólni emberekhez, ő meg így lecsesz....
Igaza van?
20/L
https://www.youtube.com/watch?v=JB1jjMCHM3I
de nagy zene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!