Mit gondoltok? Egy hónapos fiamat két napra hagyhatom az apukájára és a nővérére?
Hétfőn muszály vidékre utaznom. Nem akarom a kicsit kitenni a vonatozásnak és a buszozásnak. Szerencsére tápszeres, így ők is megtudják etetni.
Mi a véleményetek?
Egy egy hónapos gyerek eszik, alszik. Jobb neki otthon az apjával.
Több válaszoló felhördült a "szerencsére tápszeres" megfogalmazáson. A Kérdező szerintem olyan szempontból mondta, hogy bonyolultabb lenne a helyzet, ha csak anyatejet kapna. Az sem biztos, hogy le tudna fejni elég mennyiségű tejet, hiszen az első időkben még nem áll be a tejtermelés. Ne harapjátok le a fejét.
"Azért egy pasi nem úgy viszonyul egy csecsemőhöz mint egy nő."
Hát te sem vagy normális!!!
No, kedves ősanyák. Nyugodtan le lehet pontozni nem érdekel, de akkor sem ördögtől való dolog, ha tápszerezni kell a kicsit. És egy elírásért nem kell rögtön kapát, kaszát élesíteni.
Nemcsak akkor lehetsz jó anya, ha szoptatod a gyerekedet. Én azzal nem értek egyet, ha már nagy gyerekeket ( 1+ szoptatnak), de nem ítélek el senkit emiatt. Úgy csinálja mindenki, ahogy jól esik neki.
12-es voltam.
A kérdező úgy értette, hogy szerencsére tápszeres, hogy történetünk szempontjából ez valóban áldás. :)
Én hagynám velük, hiszen a férfiak ugyanúgy el tudják látni:)
27N
Le lehet hurrogni és pontozni, de az ilyen primitív anyáktól falra mászom, akik a párjukat annyira sem tartják, hogy tud a gyerekükre vigyázni (mert hogy a gyereketek a párotoké is), bezzeg gyereket csináltatni jó volt vele.
Az ilyen mártír, ősanyák azt érik majd el, hogy a gyerekük nem fog kötődni az apjukhoz, mert semennyire sem bíznak meg a párjukban és ezt az érzést akarva-akaratlanul belenevelik a gyerekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!