Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyiért vennétek a még...

Mennyiért vennétek a még gimnazista gyereketeknek autót?

Figyelt kérdés

A "menjen diákmunkára és vegye meg maga" típusú válaszok nem érdekelnek.

Szóval, ha nem lennének gondok az anyagiak, mennyi lenne az az összeg, amit erre szánnátok?

(első autó)

2014. szept. 12. 17:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te tudod eldönteni, 10 milláért is vehetsz neki, ha annyira sok pénzed van. Honnan tudjuk, hogy neked mik az elvárásaid a kocsival szemben? Mi a saját kocsinkat is 350 ezerért vettük, bár ritka jó vétel volt, úgy gondolom, hogy a te autód nem ennyibe került, hanem sokkal többe.
2014. szept. 12. 17:48
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Azért azt definiálhatnád, hogy mit jelent a " nem lennének gondok az anyagiak"...

Nyilván ha én lennék Soros Gyuri akkor nem is nézném az árcédulát, hanem megvennék a világ legbiztonságosabb autóját 72 függönylégzsákkal meg minden kütyüvel, ami a gyereket az úton tartja.

Aki 300e forintot keres sem hinném, hogy sok anyagi gondja van, mégsem tudna megvenni egy 30M forintos autót a gyereknek, mert az a biztonságos.

2014. szept. 12. 18:01
 13/32 A kérdező kommentje:
Azt jelenti, hogy bármilyen autót gond nélkül ki lehetne fizetni.
2014. szept. 12. 18:06
 14/32 anonim ***** válasza:
59%
Kb. 15-20 ezret.
2014. szept. 12. 18:07
 15/32 anonim ***** válasza:
72%

Semennyiért. Gimnazistának nem vennék autót, ha milliárdos lennék, akkor sem.

Az okos németek az ABI (abitur = érettségi) után szokták megvenni az első autót, és általán soha nem újat. Jó minőséget, de szinte soha nem újat (hadd karcolja, hortzsolja vagy törje, amíg megszerzi a rutint).

2014. szept. 12. 18:18
 16/32 anonim ***** válasza:
66%

Én a jogsi után kaptam egy kis Corsát. (94-es évjárat:D) :) Utolsó évem előtti nyáron. Szintén "gyakorolni", mondván ha baja lesz nem sajnáljuk annyira, és nem kell rá sokat költeni. Nagyon szerettem, soha nem törtem össze, semmi baja nem lett.

20/L

2014. szept. 12. 19:34
 17/32 anonim ***** válasza:
68%

Ez most elméleti kérdés, vagy tényleg autót akarsz venni? Esetleg te vagy a gimnazista gyerek, és érdekel, mit kérhetnél a szüleidtől, amibe simán belemennek?

Tudom, hogy nem érdekel az ilyen típusú válasz, de én nem vennék autót a gimnazista gyerekemnek.

Minek? Fenntartani úgysem tudja. Suliba lehet busszal is járni, buliba nem engedném kocsival, a vezetést meg gyakorolhatja úgy is, hogy az apja mellette ül.

Nagyjából 20 éves kora felett gondolnék először saját autóra.

2014. szept. 12. 20:11
 18/32 A kérdező kommentje:

A lány vagyok, aki autót kap majd. Csak nem tudom, hogy mekkora értékben kérjek.

Fenntartani a szüleim tartanák fent, tömegközlekedéssel most sem járok, nem a jogosítvány megszerzése után fogom elkezdeni.

2014. szept. 12. 20:14
 19/32 anonim ***** válasza:
90%
Igazából az lenne a legtisztább, ha megkérdeznéd a szüleidet, hogy mi a keret. Úgy már válogatni is könnyebben tudsz.
2014. szept. 12. 20:36
 20/32 anonim ***** válasza:
82%
És ha azt mondod, hogy kérsz egy 10 millás Audit, akkor azt fogod kapni?
2014. szept. 12. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!