Nektek rosszul esne ha anyátok csak a tesótok tmogatná teljes egészében eltartaná 32 évesen ( nem dolgozik) és ti amikor babát vártok még egy ruhát semmit sem kapnátok mert nincs pénz. (200 ezres nyugdíj) a másik gyerekét meg eltartja?
A tesóm veszi fel a pénzét nála van anyám kártyája, mert odaadta neki évekkel ezelőtt.. Így anyám tőlem szokott kéregetni "kölcsön" mert nincs neki . Mondom kérje vissza mondja nem kéri mert megveri.
A házat meg nem tudom eladni mert a bank nem engedi.
Az a baj sajnos anyám érzelmileg tud hatni rám.
Igazából csak nem akar vele nágyzeteltérést mert szereti. Velem meg veszekszik ha nem adok neki pénzt. Azt is mndta minek nekem gyerek minek költök százezreket orvosra.mondása" gyerek az élet megrontója"
Úgyhogy nagyiként sem számíthatok rá. Egy másik terhességemnél azt mondta hogy ő nem akar nagymama lenni s rá ne számítsak ő még nem olyan öreg. Meg hogy nem érti az emberek miért akarnak unokát..
Most így mivel feküdnöm kell ugye van időm gondolkozni és rosszul esnek ezek a dolgok.
Nálunk hasonló a helyzet. Bár anyukám mind a hármunkat szereti, de engem mégsem támogat olyan mértékben, mint a többieket. Egyik nővéremnek(29 éves) a lakáshitelét fizeti, az idősebbik nővérem(31 éves) pedig anyáékkal él, bár ő dolgozik, egy WC papírt nem vesz otthonra, nem hogy a rezsibe egy forintot beleadni. Gyakorlatilag eltartják úgy, hogy közben minden forintját félreteszi. Mielőtt bárki belekötne, szép dolog, ha tud gyűjtögetni de tesómnak teljesen érthetetlen módon nincs célja azzal a pénzzel. Se autóra, se házra, semmire sem gyűjt. Csak éldegél anyáék pénzéből és minden forintot a fogához ver.
Engem egyáltalán nem támogat anya. 21 évesen elköltöztem otthonról és azóta teljesen önellátó vagyok. Nincsen párom sem, így teljesen magamra vagyok utalva :/ Mikor elszomorodok a pénzen akkor minden ismerősöm azt mondja, hogy de hát nekik sincs sok (ezt aláírom), meg egyébként is megállsz a saját lábadon nélküle is.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!