Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Leszbikus lányok, ti felvállal...

Leszbikus lányok, ti felvállaljátok a szüleitek előtt a másságotokat?

Figyelt kérdés

2014. szept. 10. 18:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A leszbikusság éppen olyan ritka, mint a valódi homokosság. Tinédzsrkorban nem is lehte ledönteni, mert egy tininek fejlődik a nemi identitása is, néha ide-olyan kóvályog a nemek között.

Ha leszbikus volnék, ha homokos, akkor sem kötném senki orrára, akinek ehhez semmi köze. Márpedig egy felnőtt ember esetében a magánügyeihez a szüleinek SINCS semmi köze. Akinek van, az nem felnőtt ember.

2014. szept. 24. 20:24
 12/20 anonim válasza:

Igen, nemrég derült fény rá anyuék előtt is, hugimnak már tavaly nyáron elmondtam. Régóta, már lassan 4 éve tudom és elfogadom a másságom, és amióta anyukám is tudja azóta sokkal felszabadultabb vagyok, teljes mértékben támogat és ez nagyon jól esik. :)

18/L/L

2014. szept. 24. 20:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Igen kb 2 eve derult ki, nagy balhe volt belole sajnos :/ azota nem igazan beszeltunk rola.. Probaltak korlatozni h mikor lathatom a baratnomet meg ilyesmi, de mostanaba mar kezdik megszokni :)

17/l/l

2014. szept. 25. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:
9%
Vicces, hogy a válaszolók nagy része 20 év alatti, és már 14-15 évesen coming outolnak, vagyis már min.12-13 éves koruk körül szexuális életet élnek, és biztosak benne, hogy melyik nemhez vonzódnak a sok tapasztalat alapján!
2014. okt. 6. 09:58
 15/20 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó, ez engem is megdöbbentett kicsit :-)) Igazából nem tudom, hogy ez szomorú-e, vagy röhejes :-)
2014. okt. 6. 12:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

nem kötekedésből, de az nem lenne röhejes ha heterónak mondaná minden tini magát? :)

egyébként, a barátnőm már általánosban rájött hogy a lányokhoz vonzódik és láss csodát azóta is így van... nahát :O ! - nemsoká tölti a 20-at, én pedig a 18at- hogy lehet ez?

~egy leszbikus

2014. okt. 6. 18:45
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Nem. Mert az a természetes. Ahhoz, hogy rágyere, te másmilyen vagy, ahhoz tapasztalatok kellenek. Ezért vicces, hogy 14-15 éves lányok ilyeneket jelentenek ki teljes magabiztossággal.
2014. okt. 6. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:

14-15 évesen elég sok mindent kijelentettem teljes magabiztossággal, ami sajnos tévedés volt, de az orientációm már tuti volt :D

20/L/L

2014. okt. 6. 20:36
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

"egyébként, a barátnőm már általánosban rájött hogy a lányokhoz vonzódik és láss csodát azóta is így van... nahát :O ! - nemsoká tölti a 20-at, én pedig a 18at- hogy lehet ez? "

Hűha..18-20 évesen már matuzsálemek vagytok. Én mindenkinél azt tapasztaltam, aki ezt hangoztatta, hogy 17 évesen még ő a leszbikus, nem is tudja, hogy fogja leélni az életét, de biztos, hogy nővel, aztán 22 évesen már komoly kapcsolatban van egy fiúval vagy eljegyezték. Én is megjártam ezt, a barátnőim is megjárták, ismerőseim között is volt, aki ezen átesett.

Szégyelltem, miért vonzódom a barátnőmhöz, nem akartam fiúval lenni, 6 évig ment ez, labilis lettem. Már nem tudnám elképzelni, hogy lány hozzámérjen. Leszbikus körökben is mozogtam, tudom, miről beszélek.

Vannak kivételek, de könyörgöm, ne akarja valaki 15 évesen bevallani.

2014. okt. 6. 20:41
 20/20 anonim ***** válasza:
18-as. 30 évesen meg lehet, hogy erre a kijelentésedre is ezt fogod mondani, mint most a 14 éves kijelentéseidre. :)
2014. okt. 6. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!