Leszbikus lányok, ti felvállaljátok a szüleitek előtt a másságotokat?
A leszbikusság éppen olyan ritka, mint a valódi homokosság. Tinédzsrkorban nem is lehte ledönteni, mert egy tininek fejlődik a nemi identitása is, néha ide-olyan kóvályog a nemek között.
Ha leszbikus volnék, ha homokos, akkor sem kötném senki orrára, akinek ehhez semmi köze. Márpedig egy felnőtt ember esetében a magánügyeihez a szüleinek SINCS semmi köze. Akinek van, az nem felnőtt ember.
Igen, nemrég derült fény rá anyuék előtt is, hugimnak már tavaly nyáron elmondtam. Régóta, már lassan 4 éve tudom és elfogadom a másságom, és amióta anyukám is tudja azóta sokkal felszabadultabb vagyok, teljes mértékben támogat és ez nagyon jól esik. :)
18/L/L
Igen kb 2 eve derult ki, nagy balhe volt belole sajnos :/ azota nem igazan beszeltunk rola.. Probaltak korlatozni h mikor lathatom a baratnomet meg ilyesmi, de mostanaba mar kezdik megszokni :)
17/l/l
nem kötekedésből, de az nem lenne röhejes ha heterónak mondaná minden tini magát? :)
egyébként, a barátnőm már általánosban rájött hogy a lányokhoz vonzódik és láss csodát azóta is így van... nahát :O ! - nemsoká tölti a 20-at, én pedig a 18at- hogy lehet ez?
~egy leszbikus
14-15 évesen elég sok mindent kijelentettem teljes magabiztossággal, ami sajnos tévedés volt, de az orientációm már tuti volt :D
20/L/L
"egyébként, a barátnőm már általánosban rájött hogy a lányokhoz vonzódik és láss csodát azóta is így van... nahát :O ! - nemsoká tölti a 20-at, én pedig a 18at- hogy lehet ez? "
Hűha..18-20 évesen már matuzsálemek vagytok. Én mindenkinél azt tapasztaltam, aki ezt hangoztatta, hogy 17 évesen még ő a leszbikus, nem is tudja, hogy fogja leélni az életét, de biztos, hogy nővel, aztán 22 évesen már komoly kapcsolatban van egy fiúval vagy eljegyezték. Én is megjártam ezt, a barátnőim is megjárták, ismerőseim között is volt, aki ezen átesett.
Szégyelltem, miért vonzódom a barátnőmhöz, nem akartam fiúval lenni, 6 évig ment ez, labilis lettem. Már nem tudnám elképzelni, hogy lány hozzámérjen. Leszbikus körökben is mozogtam, tudom, miről beszélek.
Vannak kivételek, de könyörgöm, ne akarja valaki 15 évesen bevallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!