Hogy beszélnek rólad a szüleid, illetve hogy szólítanak? Kisfiam/kislányom? Vagy fiam, lányom?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 19:56
11/32 anonim válasza:
Nem szólítanak a nevemen, csak mondják amit akarnak. Ha rólam beszélnek, akkor ,,a lány" egymás között és mások előtt is.
24/L
12/32 anonim válasza:
Most már nincsenek szüleim, de anyám a keresztnevemet használta. Teljesen jó kis név, de nagyon béna kicsinyítőképzővel, anyám pedig egy komoly nő volt, úgyhogy sosem becézett. Nagymamám kicsinyítőzött, de azt azért el tudtam viselni :)
13/32 anonim válasza:
Kislányom.. Xy-ka, Csibe Csibevirág
Tesóm az húgi.. Pedig nővére vagyok :)
14/32 anonim válasza:
Barbi és Rebarbara. Tudom, a rebarbarás nagyon furi, de Anyunak nagyon tetszik. :) (Egyébként, ha egymás között beszélnek rólam, mindig "lány"-nak hívnak, amit utálok.)
15/32 anonim válasza:
Így 17 éves létemre csak minden 10. szólításra kicsinyítenek.
16/32 anonim válasza:
Gyerek. Mások előtt és itthon is. Vagy a nevemen.
17/32 anonim válasza:
15 ös
Engem 28 éves létemre, úgy, hogy nem velük lek, és férjnél vagyok sem hívnak sosem kicsinyítőképző nélkül
13-as
;)
18/32 anonim válasza:
Anya: engem(16/l): Mókuska, a húgom(12): Nyuszika, a bátyám(16): Maci(bár őt egyre kevesebbszer hívja így, mert nem szereti), Apa: becenevünkön szólít minket :)
19/32 anonim válasza:
Van -ka, -ke, meg mindenféle becenév. Szólítani csak akkor szokott kislányomnak, ha valami butaságot csináltam, ő meg szörnyülködik .D
20/32 anonim válasza:
Van -ka, -ke, meg mindenféle becenév. Szólítani csak akkor szokott kislányomnak, ha valami butaságot csináltam, ő meg szörnyülködik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!