Az apja sört adott a 12 éves fiunknak! Véleményeket kérek: jogos volt a felháborodásom vagy csak túlreagálom és ez nem nagy dolog?
Szerintem 12 évesen még nem kéne sörrel itatni, de mivel már külön élünk és keveset találkoznak van egy olyan érzésem, hogy így akar bevágódni nála.
1-1 doboz nem tudom mennyire erős alkoholtartalmú sört ittak nála délben, nem látszott rajta semmi furcsa, mikor hazaért, ő mesélte most, hogy rákérdetem, hogy 'és amúgy mit csináltatok ma?'
Nagyon kiakadtam, felhívtam, kiabáltam vele, de ő is és a fiam is azt mondják, hogy csak én hisztizek ezen fölöslegesen.
Van okom aggódni, elengedjem őket kettesben még?
Már én sem tudom, hogy normális e ez vagy túlreagálom.
Én is ittam sört 12 évesen apám jóvoltából, mikor meg szerettem volna kóstolni. Király volt 12 évesen ilyen módon együtt tölteni az időt apukámmal, a mai napig emlékszem rá.
Egy dobozt soknak mondanék, nem az alkoholmennyiség miatt, hanem mert szegény kishólyagú gyerek mennyit pisilhetett utána, meg a folyamatos böfögés...
Tényleg kicsit túlreagáltad, de megértelek téged is.
Ezzel csak tudod mit értél elkérdező?
Azt hogy gyerekedtől ezentúl semmit nem tudsz majd meg. Amit csináltatokra mindig a semmit lesz a válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!