Csak szerintem akarjak a szuleim hogy tul sokat tanuljak? 14L
Az orszag 2./vagy nemiserdekelhanyadik/ legjobb iskolajaba kell felveteliznem. Kiskoromtol kezdve azt hallom hogy tanulnom kell hogy legyek valaki. Meg nyaron is magan orakat kellett vennem hogy majd elorebb legyek mint a tobbiek es okosabb legyek. Minden heten a nyaron volt heti 2 angol/abbol az egyik VASARNAP.PONT VASARNAP/ 1 nemet, 1 francia, es 1 matek kontra fizika. Az oran 2 ora matek, majd 2,5 ora fizika volt a felhozatal. Igen nekem ilyen nyaram volt. Valahogy nagyon nem erdekli semelyikuket az en igenyeim. Iskola idoben suli utan maganorak este 10-11ig aztan tanulas otthon ami olyan 1-2 ora hossza, ugyanis minden anyagbol tudom kell mindent, fejbol, szoval mire mindent megjegyzek az legalabb 1 ora hossza. Es reggel 6kor kelek, mert reggel futnom kell hogy friss legyek, es egeszseges, na meg ugye szerintuk a kover es csunya emberek nem lehetnek sikeresek. Ezert nekem vekonynak es szepnek kell lennem.
Es azert tudok most irni, mert beteg vagyok. Megfaztam es a torkom is be van gyulladva, ezert nem kell suliba mennem. De jottek ma hozzam tanarok orat tartani, meg tegnap is.
szerintem meg kell probalnod beszelni a szuleiddel.
ezt azert megsem varhatjak el toled, meg csak gyerek vagy...(en is xd)
14/l
Akkor ne tanulj. 18 évesen mehetsz prostinak, mert még a szalag mellé sem vesznek fel, akkora a munkanélküliség.
A te életed, rajtad múlik, hogy jól csinálod-e. Elkúrni könnyű, rendbe tenni iszonyat nehéz.
Az, hogy elküldik egy csomó magánórára nem a foglalkozás jele...Amúgy korántsem olyan biztos, hogy 10 év múlva jó élete lesz, mivel szegény még mindig az iskola padban lesz, illetve egy jó iskola nem garantálja a munkahelyet. Persze érdekli őket, hogy mi lesz a jövőjével, de túlzásba esnek, megfosztják az egész fiatalságától.
Szerintem is túl sokat várnak el tőled, és lehet, hogy jót akarnak, de közben nem veszik figyelembe azt, hogy boldog legyél, és lehet, hogy ostoba vagyok, de szerintem ez az egyik legfontosabb dolog az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!