Dolgozni nem engednek, zsebpenzt nem adnak, akkor megis mibol vasaroljak?
Egyetemista vagyok, havonta 3000 Ft zsebpenzet adnanak a szuleim, viszont ujabban azt se adjak. Dolgozni nem engednek, mivel adnak ok nekem munkat, es egyetem alatt azt szeretnenek, ha a tanulasra koncentralnek.
Kineztem a neten 1 konyvet, amit regota szeretnek megvenni, de egyszeruen nincs penzem mibol.
Most olyenkor mi a teendo?
21L
Mert eddig is, ha vettem valamit a zsebpenzembol folyton veszekedtek velem, hogy miert koltom el, miert nem gyujtom.
Ha mondom nekik, hogy kell egy uj ruha, az a valasz, hogy minek egy csomo van a szekrenyedben, ha parfumot veszek ugyanaz a helyzet, ha pedig konyvet szeretnek, megint azzal jonnek, hogy inkabb gyujtsem a penzem, es tanuljak valamit, aminek az egyetemen is hasznat tudom venni.
Szerintem szakadj ki mielőbb ebből a közegből, mert érzelmileg tönkremész. Koli?
Ha tényleg sok a ruhád, add el illetve cserélgess sok ilyen facebook csoport van.
Fordítói melót pedig úgy szerezhetsz, hogy meghírdeted magad.
Aztán a jóisten se mondja meg, hogy tanulsz, vagy dolgozol éppen.
Jofogasra, olxre, de ugyanúgy facebookra is tehetsz fel hirdetést.
Ugyanez vonatkozik a korrepetálásra. Szépen házhozmész, olcsón. Így többen fognak felkérni.
Nyelvvizsga nélkül nem is lehetsz fordító/tolmács!
Én agysebész leszek, most végeztem a 8 általánossal, megyek is műteni!
Ez körülbelül ilyen..
Ezt azért mondd már meg hogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!