Ti mit szolnatok, ha 21 eves lanyotok a zsebpenzebol gyakran venne konyvet? (a zsebpenzt ti adjatok neki, mivel meg egyetemista)
Szerinted mit kéne akkor vennie?
Egyébként én is 21 éves lány vagyok, csak én már dolgozom, nem járok már suliba, de nem költök különösebben semmire.
....A pénz se marad meg örökké. Ha innentől nem vesz könyvet, akkor elkölti ruhára (elhasználódik), sminkre (szintén elhasználódik, megromlik), vagy elkölti valami tök másra, akkor se marad meg semmi, de még a porosodó maradvány sem.
Pár könyv árát meg hiába teszi félre, abból semmi "tartósat" nem lehet venni.
Én is szeretnék amúgy egy saját könyvtárat, sőt, a kedvenc filmjeimet nem letölteni szeretném, hanem rendesen DVD-be megvenni.
Szerintem az, hogy könyvekre költi, a legjobb dolog amit tehet. Javaslom a porosodást oldd meg azzal, hogy elolvasod őket, illetve nem tudom nálatok szokott-e ilyen lenni, de egy kis takarítás csodákra képes :)
Megjegyzés: Vannak neked dísztárgyaid? Azok is csak porosodnak, és még első használatuk se volt, mert a megvétel óta porosodnak a polcon.
Másnak egy saját könyvtár, az egyben a szoba dísze is :)
Inkább örülj neki könyvekre és nem piára szórja el.
Nem értem mi ebben a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!