Miert gondolja azt sok szulo hogy egy gyerek ha 18 eves tartsa el magat?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt hogyha 18 eves lett mehet dolgozni. Bele szoktatok gondolni abba hogy milyen nehez munkat talalni? Persze tudom hogy vannak fiatalok akik csak kovetelozni tudnak de sok olyan is van aki szerenyen el es nem vesz hulyesegeket a szulei penzebol. Nyilvan ha valahol a szulok sok hitelt vettek fel az mas dolog. De segitenek ezeknek a gyerekeknek munkat talalni? En halas vagyok a szuleimnek hogy annak ellenere hogy felnott vagyok meg ha szuksegem van valamire szamithatok rajuk es ha nekik kell valami ugyanugy en is segitek.2014. aug. 27. 17:04
11/12 viktorvarga válasza:
ausztriában meglehet csinálni h valaki 1 szál fasszal eltarja magát.it ha nincs segítség no future.aki így gondolkozik annak nem való gyerek.
12/12 anonim válasza:
Felnőtt ember tanul vagy dolgozik. Ha már úgy döntött, hogy neki egy érettségi elég az élethez, akkor bizonyítsa is be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!