Idegbeteg család?
Sziasztok!
Nekem a szükleimmel olyan problémánk van, hogy velem ordibál, vagy ha ugy tetszik önkényesen vinnyog, hogy ezt nem segitenek neki vagy azt: > na de ugorjunk inkább az elejére!
Édesanyám nem olyan "hú de jó" gyermekkrban részesült mint más gyerekek, az ő anyja se volt komplet.és minden séreklmét ránmk vetiti ki. A nagybátyja (=nagytesója) anyagilag egy többletben részesült = kényeztették, és szembefordult szüleivel.
Majd a karrierje mintha lejtő lett volna zuhant sebesen
csinált magának két gyereket, akik az apjujkat kidobták a házukból. És a drágalátos neje ugy megcsalta hogy csak na!
Amugy a fickó nem százas dé még szeretjük, annak ellenére hogy kiderült Hepa C-s!
Mindig ögyeléünk arra hogy ne kapjukel. Story itt vége
Nah most mi 3 an vagyunk testvérek, én vagyok a legidősebb
19 éves fiu vagyok
16 és 1 éves öccseim vannak.
az utóbbi időbe erőteljesen rákapott az önsajnálatra, hogy neki nem segit senki, még elő is adja, dühöng mint az állatt, de amikor ott a lehetőség: bocs most nem kell segítség!
Mindig mondom neki hogy nyissa ki a száját, hogy mmi kell hol mikor segitség.....
egyedül a középső testvéremhez kegyes, ő a "jobbkeze"
apa meg a "hadereje"
1 éves testvéremet, meg engemet maga mögé szorítani
mintha valami gyilkost ugy kezel..
ha szeretnék valamit megvenni = könyörgök mint az Úrhoz
hajthatatlan > egy 600k-s gépet könyörögtem ki 8 évig mert az előzőz lassacskán adta meg magát nekem meg kellett a tanuláshoz
ha esetleg másra kellett a pénz azt mondta ad (sajnos lopnom kellett kisebb nagyobb összeget- mert fittyet hányt a kéréseimre) ha lebuktak akkor meg vinnyogott hogy miértnem kérek?
( hát köszi b+ könyörögtem érte.-megjegyz)
a testvérem mint mondtam anyapárti szóval nagyon ritkán jövök ki vele jóban. közepesen gyakori a verekdés családi tömegkonfliktus.
és nemrég ráakapott arrai hogy hasonlitgasson össze a n agybátyámmal, holott fényévnyi a különbség közte meg én köztem .
Nagyra van azzal amit elért, csak dicsekedni tud vele, de azt azonban elfeletette hogy a szerencse forgandó
jah és egyszer lázasan, betegen akart iskolába vinni a féreg
Röviden : ő áll pár szempontból nyerésre, mert az értekrendjének megfelel a család 60%-a, csak én nem meg a baba tesóm se, vele is ordít igy hát inkább hozzám bújik
ha gond van.
Arra vagyok kiváncsi hogy mit tegyek, azion kivül hogy elköltözzem, és beinditsam a karrierem kerekét??
19 / fiu vagyok
Semmit.
Költözz el és kezd meg az önálló életed, és időnként látogasd meg őket - ennyi.
Ismerős a helyzet, bár más jellegű probléma van a családunkban. Igazából nem tehetsz semmit, senkit nem tudsz megváltoztatni. Ha tudsz, akkor dolgozz, tegyél félre, így el tudsz mihamarabb költözni.
Jelenleg én is itthon élek még egy hónapig, aztán elindulok a saját utamon. Addig befogom a számat, mert tudom így járok a legjobban. Hajrá! :)
igyekszem :D ez a tetű már megint vendégek előtt mondta hogy "takarodj! takarodj!" amikor a baba öcsémhez mentem majd jóizűen folytatta a beszélgetést
ilyet b+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!