Szerintetek is szívtelenség? Ha így gondolkozom rossz anya vagyok?
A második gyerkőcöt várom éppen. Problémás terhesség, így felvetődött a kérdés, hogy mi van, ha a baba beteg lesz.
A férjemmel ezt megbeszéltük, hogy egy beteg babát, gyereket nem vállalnánk a már meglévő érdekében. Sajnos sok példát láttam ahogy egy beteg gyerkőc után szétesik a család.
Intézeti elhelyezést kérnénk, ahol tudnánk látogatni, és megfelelő fejlesztési lehetőségek vannak.
Ezen édesanyám teljesen felháborodott.
Szerintetek igaza van?
Ez egyébként nem a kicsi ellen, hanem a nagyobbikért van.
Koleginam példája, hogy munka után szalad haza és a két 30éves bátyját rendezi.
Vagy csak a következő utca: a hatvanéves asszony az ötvenes húgát nap nap után öltözteti, pelenkazza, mert nincs egy egyéves gyerek szintjén.
Szóval ne úgy értsetek hogy csak a tökéletes gyerek kell nekünk, mert mi sem vagyunk azok. A férjem hiperaktív, míg én asperger-szindrómás vagyok.
De úgy látom, hogy leghosszabb távon a már meglévő lányommal tolnék ki.
Szia!
Igen nehez ez a "kerdes" dontes... milyen betegseg gyanuja all fenn? tudom hogy nehez lenne egy beteg gyermek mellett,de gondolt meg jol.. a szived alol "szakad" ki es oda tudnad adni? es ha nagy lesz? mit gondolna? nem szeret a sajat anyam es apam?..... vannak olyan sulik ahol csak hetvegente jarhat haza a gyerek,hetkoznap ott van nevelokkel,foglalkoznak veluk.. talan ez nem lenne jobb?
"Problémás terhesség, így felvetődött a kérdés, hogy mi van, ha a baba beteg lesz."
Tehát még nem is derült ki semmi?
Talán én gondolkodom rosszul, de csak akkor kezdek gondolkodni egy problémán, ha az a probléma már van.
Egyelőre még azt sem tudni, hogy van-e valami baja a gyereknek? Mert akkor addig kár agonizálni.
Csak akkor tudod eldönteni, hogy mi lesz a megfelelő számára és számotokra, ha már pontosan tudod milyen lesz a baba. Vagy ha tényleg tudod, akkor meg írd le pontosabban a kérdést.
Amúgy szerintem tök mindegy, nem vagy szívtelen, csak próbálsz racionálisan gondolkodni. Mindenkinek szíve joga. Csak tényleg nem mindegy, hogy ez most csak feltevés, vagy tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!