Feljelenti az anya a 18 éves lányát. Erről nektek mi a véleményetek?
Szerencsére nem velem történt, de a családomban.
Az unokatesóm 18 éves és igaz, hogy egy csendes visszahúzódó lány, de csinàlt egy hatalmas butaságot. Az egyik ismerőse drogot árul és tőle vett a haverja füvet. Mivel közös ismerősük a haverja megkérte, hogy Ő vegye meg tőle.(Már mint a haverja fizetett csak uncsim volt a "futár")
Az anyja megtalálta a tasakot a táskájaba aztán látta, hogy oda adja a haverjának és az kifizeti neki.Nem is kérdezte meg, hogy mi volt ez, hanem egyből feljelentette drogdírelkedés miatt.
Ez csütörtökön történt, de még most se tudom felfogni. Tudom, hogy nagyon törvénytisztelő a nagynéném, de szereti a gyerekét..aki nem dírel, csak buta.
Igazából hibásnak érzem magam, mert kedden mikor beszéltünk nekem mondta, hogy mire kéri a srác..én meg mondtam neki, hogy ennyibe nem hal bele. Tudom azt kellett volna mondanom, hogy maradjon kibelőle, de....én is buta vagyok.
Ti fel tudnátok jelenteni a saját lányotokat/fiatokat? Igaz, hogy hibázott, de Ti sem vontátok volna előtte kérdőre, hogy mit miért csinált?
Ezért nem büntetik meg. Ez nem egy olyan bűn, amit állampolgári kötelessége jelenteni bárkinek is, ha látott hasonlót. A közvetlen családtagodat pedig pláne nem vagy köteles feljelenteni, sem tanúskodni ellene, ha ilyen helyzetbe kerül...
Egyébként jó eséllyel megússza egy lány egy fejmosással tényleg, de nem lennék a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!