Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom a szüleimet, mert ők...

Utálom a szüleimet, mert ők szeretnek?

Figyelt kérdés

Tehát én gyűlölöm a szüleimet, mert szeretnek és (majdnem) mindent megadnak nekem.

Ilyen létezik?

Azt hiszem, hogy a szeretetüket és törődésüket velem túlzásba viszik és rabságban érzem magam itthon, borzasztó érzés! Annyira idegesítő, hogy túlságosan tőrödnek velem, hogy nem tudom elmondani.

Engem nem vernek ugye stb. tehát az én szüleim abszolút a másik véglet, és ez rossz!

18/F vagyok, nemsokára 19.

Szerintettek lelépjek itthonról?

Hajléktalan lennék addig, amíg nem tudnék pénzt keresni, amúgy meg magamat is rohadtul utálom és gyülülöm, hogy nem érdekel hogy mi történik velem, úgy hogy az sem érdekelne ha pl. éhenhalnék az utcán.

Meg hát mindig azt mondohatják, hogy félénk szerény vagyok amit utálok, hát valoszínűleg a hülye nevelésük miatt lettem ilyen!!! Uh én soha többet nem szeretném látni ezeket az embereket, úgyhogy ha lelépek soha sem láthatnak.

2014. aug. 23. 18:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Állj, de én nem mondtam hogy nem szeretnék valamit kezdeni az életemmel, rengeteg tervem van.

Csak amíg a szüleimmel élek, ezeket a terveket nem tudom megvalósítani úgy érzem, mert annyira irányítani akarnak, utálom!!!

Tehát én nem feladni akarom az életet, hanem innen elmenni, egy ideig az utcán élni még nem találok valamit, és utána a új életet kezdeni...

2014. aug. 23. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:

OK. Akkor félreértettelek kicsit. DE, amit most leírtál úgy butaság ahogy van. Belegondoltál, hogy fogsz az utcáról munkát találni? Sok hajléktalannak nem sikerült, majd pont neked fog. Kicsit gondolkozz már.

Ha elmész otthonról, olyan mintha kirúgnád a lábad magad alól... Nem hiszem el, hogy nincs lehetőséged a szüleiddel egy fedél alatt kezdeni valamit az életeddel. Ahhoz hogy valami suliba iratkozz vagy munkát találj, 18 évesen már nem kell szülői engedély tehát tényleg nem értem.

De azt csinálsz amit akarsz úgyis... de csak hogy tudd, ha ilyen baromságot csinálsz sosem lesz normális életed, és fiatalságod legbutább és legnagyobb hibáját fogod elkövetni.

2014. aug. 23. 20:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerül, akkor hajléktalanként élek, amíg meg nem döglök
2014. aug. 23. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Mást is kísérgettek a szülei. Pont ezért van kamasz kor, mert itt már jobban elengednek a szülők, beletörődnek, hogy nem tudnak neked mindig parancsolni. Nem nevelés kérdése. Belém 1. osztály óta azt nevelték, hogy tanuljak szépen, mondanom sem kell, hogy sosem tartoztam éltanulók közé. Megtiltották, hogy ellógjak suliból, mert ha megteszem akkor olyat kapok hogy... Meglógtam. De jó szülők még mindig, visszagondolva mindennek volt értelme amit csináltak. Egyszer mondták egy játékra ami akkor az életcélom volt, hogy nem kaphatom meg, nincs rá pénzünk. Szülinapomra azt kaptam, és megjegyeztem azt a gyönyörű szép pillanatot, még könnyeztem is kicsit fent a szobámba. Nem számít hány éve volt, mindig eszembe jut az a pillanat, így bármi nem tetszene visszagondolok rá.

Olyat ami nekem ciki sosem hagyok. Egyszerűen azt mondom nem. Engem megpofoztak párszor (nagyon ritkán), de örülök neki mert férfi lettem és nem kis homár.

Milyen terveket nem tudsz megvalósítani? 18 évesen szüleiddel élés = ingyen koszt/kvartéj illetve szállás.

Mi tervezel? 18 évesen nem mondják meg neked, hogy kisfiam bolti eladó leszel mert azt mondtam. Egyedül az eszméletlen hülyeségektől tarthatnak vissza: Rocksztár vagy drogdealer akarsz lenni.

Persze mikor itt depizel és haragszol a világra semmi nem érdekel. De 3 perc múlva rögtön megváltozna a véleményed (ezt te is tudod). Sokakat ismerek akiknek egy mai kis k*csög az apjuk, illetve p*csa az anyjuk, mégis szeretik őket.

Ha még hetekig esetleg hónapokig így gondolkodsz egy abnormális ember leszel, viszont ha pár nap múlva kicsit változtatsz a gondolkodásmódodon, betudható a személyiségzavarodnak.

Szerintem lépj be a katonaságra (ne a magyarba), esetleg az idegenlégióba vagy az ukrajnai háborúba. Lenne szállásod, kapnál zsoldot, az ott töltött idő alatt elgondolkodhatnál a terveiden, és szerintem mire visszatérnél rohannál a szüleidhez, hogy megöleld őket.

2014. aug. 23. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Ok. Te nyilván nem akarsz normális segítséget, szóval befejeztem veled. Csak nem tudom miért tetted fel a kérdést, ha nem akartad megfogadni a ráérkezett tanácsokat.
2014. aug. 23. 20:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Te... cseréljünk már szülőt.. nekem meg pont a rosszabbik véglet jutott és ha tudnád, hogy egy időben ölni tudtam volna egy ilyen identitású szülőkért :)
2014. aug. 24. 07:50
 17/17 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ennyire pesszimistának lenned. És nem feltétlenül negatívum, ha valaki szerény, de ha te nem szeretnél ilyen lenni, azon csak te tudsz változtatni. Próbáld meg csekkolni az érem másik oldalát is.Mit gondolhatnak a szüleid? Mi az, ami miatt így viselkednek veled? Képzeld el, hogy ők is feltesznek egy kérdést ezen az oldalon. Mit írnának? Egy csomó dolog lehet e mögött. Számtalan lehetőség van, egy drasztikusabb például, hogy az első kisbabájuk meghalt. Képzeld magad az ő helyükbe. Kérdezd meg, hogy miért. Mivel nem egy béna rajzfilmben élsz, egy kiadós beszélgetés nem fog mindent rendbe hozni. De én úgy gondolom, hogy a holtponton vagy, tehát nincs mit veszítened. utána még nyugodtan leléphetnél, és új életet kezdhetnél, ha úgy könnyebben megy majd a ,,változás". Az előttem szólóknak! Csak le akart lépni. Sok ember le akar lépni. Semmi nincs vele.
2014. okt. 8. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!