Most akkor komolyan rossz anya vagyok, oszinten ti figyeltek ilyesmire?
Anyosom hetfon jott latogatoba hozzank es egy honapot terveztte, hogy marad es mar tegnap sikerult jol osszevesznunk.
Vasaroltam par dolgott kozte a gyerekeknek is cukorkat, ragot, csokit es el teszem majd lassan oda adom nekik.
Anyos nezegette miket vettem es kozbe beszelettunk pakolasztunk. Az egyik gyerekeknek valo! cukorka zacskojara nagyon apro betukel az volt irva hogy a gyerekekre karos hatast gyakorolhat, a masik rago meg e123 (ha jol emlekszem a szamra) erossen rakkelto es az usa ban meg oroszorszaban be is van tiltva, erre jol kiosztott elhordott mindennek meg hogy nekem ezt tudnom kellene, es a vegen meg azt is hogy talan nem tanultam meg rendesen magyarul (oroszorszagban szulettem de regota itt elek 18 eves korom ota).
Kerlek oszinten mondjatok meg, hogy mikor vasarolni mentek mindent elolvastok ami a zacskora vagy dobozra van irva es tudjatok meg e veszelyes?
Nem maga a termek van betiltva hanem az e123 amit itt belerknak es ott valami mast tesznek helyette. Olvasd el annak az osszetetelet es azt amit itt lehet venni.
Melyik allamba voltal, mert ahova mi szoktunk menni pl ott nem lehet venni.
De Kinaba pl volt valai nagyon hasonlo es meg izre is hasonlitott, de kinaiul egy betut sem ertek : ) nem tudom pontosan mi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!