Szerintetek is olyan nagy bűn, hogy 16 évesen van barátom? Mert a szüleim szerint igen.
Nem bűn, a szüleid nagyon maradiak szerintem. :\
15-16 éves lánynak már nyugodtan lehet barátja.
Mondd el anyukádnak is, hogy szexet nem akarsz, a jegyeid továbbra is jók lesznek, nem fogsz elzülleni. Esetleg mutasd be nekik a barátodat, ha látják, hogy intelligens, jól nevelt, akkor kevésbé fogják húzni a szájukat.
Ha lelkileg készen állsz a dologra, akkor nem korai. Ezt úgyis te érzed.
(Én lassan 18 leszek de még nem volt barátom, mert nem érzem magam felkészültnek rá, másrészt mert akikkel eddig megismerkedtem mind azt akarta.)
Szerintem egyáltalán nincs semmi rossz abban, ha valakinek 16 évesen barátja van, sőt ez természetes (nekem az első 11 éves koromban volt). Viszont nekem így elsőre úgy tűnik, hogy egy 20 éves pasi nem talál annyira korban egy 16 éveshez :/ vagyis szerintem az kicsit sok.
Persze a te barátod, te tudod, hogy mennyire vagytok egy sínen, tényleg passzoltok-e meg minden.
Dehogy bűn, ez normális. Hogy is lehetne a szerelem bűn? Sajnos a szüleid kicsit el vannak szakadva a valóságtól; csak nem vallásosak?
Én bármilyen korú gyerekemnek engedném, hogy legyen barátja, mivel a járás nem jelent egyet a gumi nélküli dugással.
az ilyen elnyomott lanyok akiket ossze vissza tiltanak, majd ott lessz gumi nelkuli...
tolem is tiltottak lanyt, tobbszor is attszokott hozzam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!