Milyen szulo az aki karomkodik a gyereknek?
Figyelt kérdés
Olyanokat mond az anya a lassan felnott gyerekére amikor rátör az idegesség hogy bazm*g, hulye f**z, mocskos barom allat, g*c*, b*nko..
A gyerek csak takarit, es nekiall a szulo a semmiert hogy elege van az egesz mindenbol es a fentebbi szavakkal illeti a gyereket idonkent vagy ha eppen egy aprot vét a gyerek, pl nem huzza ki a ventilatort, amugy azert nem huzta ki mert még dolga volt, pl szemetet kivinni
2014. aug. 20. 07:08
1/17 anonim válasza:
Gondolom baromi szegények és emiatt ideges az anya. Ha pedig ennyire csórók hidd el nekem, hogy a gyereknek ez a legkissebb problémája, hogy az anyja csúnyán beszél vele. Majd csak mennek el az évei, a fiatalsága, nem tud se elköltözni, se saját autója nem lesz, se nyaralni nem tud, se sehova, semmit csinálni csak otthon rohadni. Szóval ne emiatt sajnáld az ilyesmit. Én se teszem. A legtöbb ember által elkövetett dolgot meglehet érteni, csak az okát kell tudni..... Ez pedig biztos vagyok benne, hogy bőven ahhoz tartozik..
3/17 A kérdező kommentje:
Nem gazdagok, de nem is olyan szegenyej hogy ezen aggodjon. Olyn pont atlag kategoria vagy attol roszabb kicsit
2014. aug. 20. 07:43
4/17 A kérdező kommentje:
szegenyek*
2014. aug. 20. 07:44
5/17 A kérdező kommentje:
Konkretan a gyerekbol van elege. Pedig ha tudna milyen mai fiatalok vannak
2014. aug. 20. 07:45
6/17 anonim válasza:
Tehát gondolom valami fos helyen, esetleg panelba laknak és vagy nincs autó sem, vagy ha van, az se egy új VOLVO S80. Tehát szegények. Ez hidd el elég ok. 100%, hogy ez a baja. Amúgy a gyerek ilyenért simán felpofozhatná az anyját, ez már az a kategória. Gondolom azért nem teszi, mert megérti. Én se futnék még egy sánta hajléktalan után sem, ha látnám, hogy ellopja egy idős néni táskáját..
7/17 anonim válasza:
Azért a gyerek se lehet akkor semmi! Nem kell mindig a legrosszabbhoz hasonlítani!
8/17 anonim válasza:
Így nyári szünet idején,rengeteg gyerek írkál ide.Azt vettem észre,hogy mindegyik illemtudó,szorgalmas,a házimunkát csak Ő végzi,rendes ,kedves,hibátlan,a szülő bezzeg egy tahó.Kezdem sajnálni őket :)) Nem is értem,hogy ennyire rossz szülőknek,hogyan lett ennyire normális kölykük :D
9/17 A kérdező kommentje:
Sajat kertes hazban laknak, van auto.
A gyerek dolgozik, nem bulizik evek ota, otthon segitget. A parjaval csak hetvegente talalkozik, de mivel a szulok otthon ulosek, marez is baj ha a gyerek ennyit talalkozik a parjaval. A parja vele egykoru, rendes, szeretik is, de neha bekattannak.
2014. aug. 20. 07:58
10/17 anonim válasza:
Jah. Így már fura. De akkor is tudni kéne az okot, mert biztos van logikus magyarázat. Még ha esetleg nem akarnak róla beszélni, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!