Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg neki hogy...

Hogy mondjam meg neki hogy nem tudom, tovább támogatni, mikor létszükséglet neki?

Figyelt kérdés

Nem otthon élek,anyukámat 10.000FT-tal támogatom minden hónapba. De most kiderült hogy babát várok,meg akarjuk tartani a párommal,és igy az a havi 10.000FT is kell nekünk is amit eddig neki szoktam adni.

Tartozásai vannak anyukámnak,több helyre is. Rezsi,bank,villany,gáz. Fizetése 50%-t tiltják. Sajnos már védett fogyasztok sem,mivel többre jött ki pár ft-tal az egy főre jutó jövedelem. Otthon lakik nővérem is meg a gyereke is. Tesom nem sokat segit anyámnak pénzbe,sztem ahoz képest hogy ketten vannak otthon keveset ad le,és elnézi hogy anyám kölcsön kéreget csak h ételt tudjon venni.

Rosszul érzem magam,hogy most cserben hagyom anyámat. Pedig látom és tudom hogy nem tesz semmit azért hogy jobb legyen .

Ahol én dolgozok ott ingyenes a lakhatás,és majdnem dupla annyit lehet keresni mint otthon ahol lakik. Mindig mondom neki hogy nem mindegy hogy 80ból vonnak 50%-t vagy 130.000FT-ból. De nem vált,nem tudom miért és sztem ő se tudja. 49 éves fejjel semmi nyelvtudás nélkül külföldre akarna kimenni,de ugy hogy semmi alapja meg kezdő pénze nincs nem tud. Ezzel ő is tisztában van,és csak kesereg. Ha beszélünk telefonon még az életről is lehuz.

25/N

2014. aug. 19. 21:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező! Sajnálatos, hogy Te mindenben segíted az anyukádat de az örömben, hogy Te is anyuka leszel nem mered megosztani. Avasd be, de készülj fel arra, hogy a saját jövőjét fogja elsiratni előtted.

Talán ez egy új korszakot fog jelenteni számára, hogy lépjen előre egyet.

Semmi nem történik véletlenül, mindennek eljön egyszer az ideje, ez a helyzet megérett a változásra.

Költözz, készülj az anyaságra, ha anyád zsarolni próbál feledkezz meg róla egy időre.

2014. aug. 19. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!