Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engendétek több láthatást...

Ti engendétek több láthatást az apának? Csak én látom rosszul a dolgokat?

Figyelt kérdés

17 évesen teherbeestem, most 4 éves a fiam. Az apja (18 volt, amikor terhes voltam) egyáltalán nem állt mellettem a terhesség ideje alatt, élte az életét, ivott, bulizott, a barátjaival töltötte az idejét. Nem történt másként a pici születése után sem. Még kevesebb időt töltött itthon. Èn csináltam és csinálok mindent, valamint a szüleim is segítettek / segítenek.

A fiam gyámja csak én vagyok. Az apjánál pénteken és szombaton van a fiam, valamint kéthetente vasárnap is.

Az apja egy másik csajjal van együtt, lassan egy éve. A lányt is teherbeejtette (lassan megszül), amit én nem nézek jó szemmel, a fiam miatt. E miatt nem nagyon akarom, hogy a gyerekem tartsa a kapcsolatot az apjával meg a barátnőjével. Félek, hogy az új helyzet rossz hatással lesz rá.

Mit tegyek?

21l

2014. aug. 15. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Fėltėkeny vagy a baràtnore aki most fog szülni a te exednek ,amit te azonal vissza akarsz vagni es aldozatkėnt a gyerekedet hasznalnad fel!!!megertem hogy fajnak neked dolgok...hogy bezzeg melleted nem volt min pàr vagy leendö apuka stb.... de ez mar vege van evvekel ezelott törtent!!!es ha szėp lassan eltiltod a gyerektol az apukat csak a gyerek fogja megszivni....!!!!! Nem hasznalhatod targy kent a gyerekedet!!!! Az nem csak a tied az apukae is!!!!
2014. aug. 16. 02:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Azon nem sokat csodálkozhatsz, hogy egy 18 éves gyerek nem gyereket akar és nem tud mit kezdeni egy terheséggel.

2. Azt viszont ntm állíthatod, hogy nem érdekli a gyerek, ha minden hétvégén vele van.

3. Az természetes, hogy miattad nem marad örökre egyedül, és lett új kapcsolata.

4. Az, hogy lesz egy féltestvére, csak jót tesz a gyereknek, emiatt eltiltani az apától igen nagy hülyeség.

5. Ha amiatt féltékeny vagy, mert az apa az élettársával (nem új csaj) van és a (valószínüleg ezúttal tervezett) terhességet kzösen vállalják, az a te problémád.

6. Ha nem engeded a gyereket az apához, akkor jogosan megbüntetnek, mert a gyereked lelki egészségét károsítod.

2014. aug. 16. 07:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagy, mégis baromira gyerekesen viselkedsz. Jobb lesz attól szerinted neked vagy a gyerekednek valami, ha eltiltod az apjától? A legundorítóbb dolog bosszúeszköznek használni egy szegény szerencsétlen gyereket, aki semmiről sem tehet.

Nőj föl végre. Semmi jogod a gyerekedet korlátozni abban, hogy az apját lássa. Pláne azzal a nevetséges indokkal, hogy az exet új párja szülni fog. Ne akard megnyomorítani a gyerekedet ezzel a szánalmas, és felettébb kicsinyes bosszúval.

2014. aug. 16. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Ha ez igaz, akkor mélységesen szégyellheted magad, hogy 21 évesen még mindig nem nőtt be a fejed lágya.

Az ég világon semmit nem érnél el azzal, ha a gyerekedet eltiltod az apjától, csak annyit, hogy a gyereked még RÁD fog haragudni később azért, mert te bosszúállásból el akartad tiltani őt az apjától. Ráadásul emiatt még meg is büntethetnek.

Szánalmas vagy, hogy a gyerekeddel akarsz bosszút állni. Nem fog az exed az élete végéig egyedül maradni, mert neked nem tetszik, hogy van valakije....Ellenkező esetben te mit szólnál? Ha mondjuk az apának ítélik a gyereket, neked meg lesz új párod, és az exed úgy dönt, hogy emiatt többet te nem látod a gyereket?

Gondolom te lennél a lehető legjobban felháborodva, és már írnád is ki a kérdést, hogy "megteheti ezt?" stb.

Jól esne neked?

Tedd túl magad az exeden, és nőj fel agyilag.

2014. aug. 16. 07:57
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Igen te látod rosszul.Fiatal vagy te is.keress magadnak egy pasit és nem zavar az exed ,sem a párja.Tudod élni,és élni hagyni!Annak meg örülj apuka törödik a gyerekkel,tudod te hány gyerek sír mert apa le sem kakkantja?A fiad érdeke jó kapcsolata legyen az apjával,és a fél tesóval.
2014. aug. 16. 08:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akkor te örök életedbe egyedül maradsz vagy mi? Mert amit te elvársz az apától azt ugye te szó nélkül megteszed magad is.
2014. aug. 16. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Hú, hát kérdező, te is az a buta, panelproli tinimama lehetsz, aki azt hiszi ő a világ közepe, miután 17 évesen gyerekként megszülted a fiadat.

Nagyon primitív lehetsz ha utálod az exed barátnőjéd, mert szül neki gyerek, te pedig még nem tetted túl magad az exed, de ez a te bajod.

Off: Emellett nagyon gyerekes vagy és ismerve a hozzád hasonló tinimamik többségét, majd 25-30 éves korodban te is rájössz hogy elmúlnak a legszebb éveid és elkezdesz a gyerek mellett bulizni.

2017. máj. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!