Ilyen esetben milyen láthatást ítélnek meg az apának? Tényleg kevés lenne, amit ajánlottam?
Sajnos elég zűrös volt az utóbbi pár hónapunk. Van egy 4 éves fiunk és egy fél éves lányunk. Amikor a picit vártam, a férjem szerelmes lett és el kellett költöznöm a gyerekekkel. Közel egy évig nem hallottunk róla, a szüléskor sem jött be a kórházba, a nagyot sem látogatta. Nagyon nehéz időszak volt, mert egy veszekedésünk során a fejemhez vágta hogy ő nem is akart több gyereket, amit a fiunk meghallott, így sokszor mondta hogy a húga miatt ment el az apja, inkább vigyük vissza a kórházba aztán menjünk haza.
Kaptam egy álláslehetőséget, heti 1x kell bemenni a többit otthon tudom intézni, emiatt viszont költözni kellett és ovit váltani. Ennek 2 hónapja. Most felbukkant apuka, hogy ő szeretne a nagyot néha elvinni. Mondtam hogy semmi akadálya, de nem néha, hanem fix időpontokban. Minden második hétvégén vele lehet, elviheti és heti 2x, amikor neki jó, mehet érte oviba és hozhatja este haza. De ezek legyenek fix napok, mert szerintem az a legjobb a gyereknek.
Neki ez nem jó, kevés, beadta a válást és a gyerekelhelyezést.
A kicsit nem akarja látni.
Mit ítélhetnek meg neki?
Én első körben egy maflást ítélek neki.
ÉS szerintem nem fog a bíró sem többet ítélni, mint a hétvégét meg ehti egy-két délutánt. És könnyen lehet, hogy az első hétvége után apuka nem is akarja majd már annyira az egészet :(
Utolsó, ne beszélj butaságokat, nem fogják neki ítélni a nagyot.
A bírók nem hülyék ha meghallják a sztorit, jó ha megadják a normális láthatást. Kérdező, nagyon okosan gondolkodsz valóban a fix időpontok a legjobbak a gyereknek, mert fel tud rá készülni. Az összevissza láthatások összezavarják a gyereket. Ez nem kevés, kéthetente ennyi jár. Ha a kicsit nem akarja látni, lehet hogy még a nagyon sem viheti el. Undorító féreg, de ez már csak az én magánvéleményem. Kitartást!
"meghallják a sztorit, jó ha megadják a normális láthatást. "
Bíróságot legkevésbé fogja érdekelni ez a sztori, nem Amerikában vagyunk.
Ne felejtsük el hogy az apa konkrétan egy évig magasról tojt a gyerekekre, ráadásul most is csak az egyikkel akar kapcsolatban maradni.
Valahol kétlem, hogy a bíróság ezt figyelmen kívül hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!