Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem csak én érzem úgy, hogy...

Nem csak én érzem úgy, hogy nem normális 23 évesen egy szobába aludni faterral? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Koszi ha elolvasod, bocsi az ekezet nelkulisegert, de telorol irok es igy gyorsabb... Szoval, az a helyzet hogy faterral eljottem dunantulra dolgozni decemberbe, es egy munkas szallon lakunk( igenyes lakas, ezzel nincs baj) viszont faterral egy szobaba lakom... Ezzel se lenne baj(vagy megis) nade a legdurvabb, hogy faternak lett egy baratnoje 3 honapja(edesanyam sajnos meghalt 4 eve) es kb mar vagy 2 honapbol 1.5 honapot itt alszik! Es mar rohadtul zavar... Ez ugye nem normalis, es jogosan vagyok stresszes emiatt?! 23 vagyok, nem elveszett gyerek, arra torekszem hogy legyen sajat hazam stb stb, de ez mar nagyon durva... Most is kijottem a szobabol mert egyszeruen fusztral a legkor, hogy ott vagyunk bennt harman( nem csinaltak soha semmi olyat, de akkor is) szoval nemsok intim szferam van es a tobbi... Ti ehhez mit szoltok?? Hogy birnatok?

2014. aug. 15. 00:21
 1/8 anonim válasza:
55%

Szia! Teljesen megértem. Én 3 tesómmal vagyok 1 szobában, ha a bátyus hozza a baránőjét (aludni is), akkor 5-en. Hogy hogy bírom? Sehogy, nekem sincs semmi intim szférám, depressziós vagyok. Bár mondjuk ha az apukáddal és a barátnőjével vagytok egy szobában, az kellemetlenebb.

Kitartást Neked! :)

(Ui.:nem vagyunk romák)

2014. aug. 15. 00:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Haat neked se jobb... Nemtom mi lesz... De mar idegesito... Gondolkozok alberleten ha ugy alakul. Ez a legdurvabb, hogy apa meg neki a baratnoje, 23 eves erett fejemmel... Szornyu...
2014. aug. 15. 00:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szabad oda építkezni? Egy gipszkarton falat fel lehetne húzni.

Vagy ha nem, akkor vannak mobil (beépíthető) térelválasztók, sok variáció létezik erre.

Ha ez sem, akkor egy paravánt vegyetek!:)

2014. aug. 15. 00:46
 4/8 anonim ***** válasza:
És még szekrénysorral is lehet teret darabolni.
2014. aug. 15. 00:47
 5/8 anonim válasza:

Bocsi, látom nagyszerűen megfogalmaztam. Tehát négyen vagyunk, de ha jön a barátnő, akkor öten na. :) Legszivesebben én is elmennék albérletbe, csak ahhoz még nőnöm kéne. De miért van ott a barátnője? Mármint van ott valami dolga, vagy csak úgy ott van? Mert szerintem megmondhatod apukádnak, hogy Neked ez így kellemetlen, és rosszul érzed magad.

Az első válaszoló

2014. aug. 15. 00:49
 6/8 anonim ***** válasza:
figyu, a szükség nagy úr. keress albérletet, ha meg sajnálod rá a zsét, akkor tűrj.
2014. aug. 15. 01:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

2014. aug. 15. 03:46
 8/8 anonim ***** válasza:
2. [link]
2014. aug. 15. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!