Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim soha semmit nem...

Bratilla kérdése:

A szüleim soha semmit nem engednek, pedig már 18 éves leszek. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Most augusztusban töltöm a 18-at, de kb. minden nap itthon kell lennem, mert nem engednek sehova. Egyszer mehettem el strandra. Hetek óta kérem, hogy engedjenek el bulizni a barátnőimmel, erre közölte apa, hogy "diszkópatkány" vagyok, pedig még soha nem voltam, nem engedtek el. Lassan már alig lesznek barátaim, nagyon elegem van belőlük. Ha valamit kérek, mindig megkapom, hogy milyen hálátlan vagyok, már elmentem nyralani (szüleimmel hármasban pár napra), osszam be ezt a nyárra.

Sehogy nem tudom meggyőzni őket, mit tegyek?

2014. aug. 14. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
En sem mentem sok helyre nyaron. Anyu dolgozik tehat nem tudtunk. Ha csak akkor baratkoznak veled a tobbiek ha discozol akkor ok nem igazi baratok. En pl utalok discozni. Rad nyomulhatnak a fiuk valamit beleraknak a poharadba stb.... ha te akarsz lenni a magad ura. Berelj egy lakast magadnak es dolgozz. Hamar felnottnek tartod magad. Szivesen :)
2014. aug. 14. 14:26
 2/6 manó1235 ***** válasza:
ha a 18at betöltöd akkor meg az lesz hogy amíg az ő asztaluknál eszel addig bla bla bla ugyan ez.. sajna ez ilyen de beszélgess velük.. ők is csak voltak fiatalok inkább most éld ki magad mint 40 évesen :)
2014. aug. 14. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

" ha te akarsz lenni a magad ura. Berelj egy lakast magadnak es dolgozz. Hamar felnottnek tartod magad. Szivesen"

Az ilyen szánalmas hozzászólókon mindig csak röhögök.

Elég idióta az a felfogás, hogy ha szüleiddel élsz akkor ők parancsolnak.

Meg kell velük beszélni, hogy te szeretnél elmenni barátnőiddel.

Mondjuk délután is találkozhatnál velük.

Nekem így cseszték el a szülők a gyerekkoromat. Soha nem mehettem sehova, így ismerősöket se tudta szerezni.

Aztán most itt vagyok 24 évesen úgy, hogy van 1 barátom és senki más.

24F

2014. aug. 14. 15:00
 4/6 manó1235 ***** válasza:
elég idióta felfogás de így gondolják a szülők, tisztelet a kivétel
2014. aug. 14. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést,kétféleképpen lehet értelmezni.

1.Nem engednek=nincs pénz,hogy k-lf0ldre utazgass,ebb[l a szempontb=l megértem

2.Városba,barátokhoz,cukrászdába..stb nem engednek.NA ez már nem normális..

2014. aug. 14. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:

5 Sajnos úgy néz ki, hogy a második lehetőség áll fenn.

Beszélni gondolom nem lehet velük...ezt sajnos csak küzdelem árán lehet elérni. Szállj szembe velük.

2014. aug. 14. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!