17 eves fiut ti mar egesz ejszakara elengedtek bulizni?
Figyelt kérdés
Megigertem neki, hogy elmehet a barataival bulizni.
Azota nincs egy perc nyugtom se es ahogy kozeledik a pentek este egyre jobban idegesitem magam. A fiam errol nem tud, neki csak annyit mondtam mondja meg hova megy, ne igyon sokat es haza fele taxira maradjon penze vagy ha ugy alakul hogy nem marad hivjon es kifizetem ha megerkezett.
Meg soha nem ment ejszaka bulizni, ezert vagyok ideges.
Okos fiu es bizok is benne. Az ismerosok remiszgetnek hogy lesz bajom vele, szep fiu es a lanyok miatt .....
2014. aug. 14. 13:04
11/14 anonim válasza:
17 éves,könyörgöm! Hadd menjen. Mikor bulizzon? Ha családja lesz? Ha diplomázik? Én lány vagyok,pontosabban most már 27 éves családanya,de 10 évvel ezelőtt én is minden hétvégét végigbuliztam,nincs ebben semmi rossz.
12/14 anonim válasza:
Engem már 15 évesen is engedtek, pedig lány vagyok..Bár hozzáteszem sosem "jó szívvel" engedtek és úgy 1-2 évig csak a bátyámmal mehettem.
13/14 anonim válasza:
Jól mondta az egyik előttem szóló, lehet bármilyen őszinte ez a gyerek, attól hogy titokban elmegy bulizni attól nem lesz rosszabb ember :D és nyugi, szerintem volt már erre példa. Én lány vagyok, és emlékszem, csomószor elmentem bulizni tizenévesen szüleim tudta nélkül és ittam alkoholt, szintén tudtuk nélkül. Valahogy sose volt emiatt bűntudatom, minek is az, fiatal voltam és nem lett semmi nagyobb baj.
14/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, végre egy realista :DD, én voltam az, aki ezt írta, persze jól le is pontoztak, de ettől függetlenül, el nem tudom képzelni, hogy egy tényleg jóképű 17 éves srác most megy el életében először bulizni, akármennyire is őszinte és jó gyerek :D. Ez még hatvan éve is meredek lett volna, nem hogy most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!