Anyám mindig belemegy a facebook-omba. Mit tegyek? (bővebben lent)
Egyetlen dolgot tudsz tenni. Mindig mindenből kijelentkezel és soha sehol nem jegyezteted meg a jelszavadat... Talán előbb utóbb felfogja, hogy neked is kell magánélet.
Ugyan le lehet kódolni a legtöbb telefont, de azon biztosan sokat balhézna...
Mondjuk, ha azokra a kérdésekre, hogy "-Mi történt veled kislányom? -Semmi", "-Mi van veled kislányom?-Semmi" nem ezek a válaszok érkeznének, akkor lehet nem lenne ilyen kíváncsi, mert tudna rólad mindent. Mivel gondolom a nem beszélésen kívül azt látja, hogy egész nap nyomkodod a telefonodat, ezért onnan tud értesülni rólad.
Minden médiában hangoztatják, hogy azért veszélyes a fiatalokra az internet, mert a szülő nem látja, ha ott bajba kerülnek, vagy hülyeséget csinálnak.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha fiatal, akkor az is érdekelheti, hogy milyen szinten vagy a barátoddal, mert egy (megfelelő) védekezés nélküli együttlét meg is pecsételheti az életedet.
#4 ez akkor sem a helyes megoldás.
Milyen telefonod van egyébként? Androidra például remek appok vannak, amikkel konkrétan bizonyos programokat lehet lezárni:
iOS-t és Windows Phone-t nem ismerem, de szerintem ott is kell lennie ilyesminek. Simán beállítod, hogy facebook-ot, messengert védje, és ha anyukád megkérdezi, akkor megmondod neki, hogy nem muszáj a telefonodban turkálni, meg lehet kérdezni téged is.
nokia C3-00 telefonom van...tudja nagyon jol hogy nem vagyok veszélyben,őt csak egyszerűen a "kíváncsiság" vezérli...és ez engem zavar...apukám is megkérte,hogy ne turkáljon a facebook-omba,de nem volt hatásos,csak letagatta...kijelentkeztem minden facebook-omrol,ami a neten keresztül van,csak az alkalmazásból nem,az alkalmazást meg elrejtettem a telómba...és reménykedem benne,hogy annyi cucc között nem találja meg az alkalmazást...nem jelentkezhetek ki állandóan,mert akkor nem kapok értesítést a telefonomra,hogy üzenetet kaptam facebook-on...én meg akkor szoktam felmenni,ha írtak...
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!