Hogy értessem meg vele, hogy mi sosem leszünk igazi család? Miért kell ennyire erőltetni ezt?
Nemrég költöztünk be az új házunkba. Anya, az új vőlegénye, az öcsém, a pasi fia és én. De anyáék úgy viselkednek, mintha megőrültek volna.
A srác 17 éves, maga a két lábon járó balhé, mindenkivel bunkó, lekezelő, mindenkit próbál manipulálni és provokálni, semmit nem vesz komolyan. Külföldről, az anyukájától költözött ide, mert csinált valamit, amitől az anyja és a mostohaapja teljesen kiakadt rá. Úgy viselkedik, mintha a világ közepe lenne, túlságosan magabiztos és tudja, hogy bármit elér, amit akar. Most is elment a Szigetre, azzal a szöveggel, hogy muszáj kieresztenie a gőzt, de ő azt teszi 2-3 naponta.
Ráadásul totál rám szállt.
Anya folyamatosan családi programokat szervez, ahol úgy viselkednek, mintha mi egy nagy, boldog család lennénk. Az öcsém azt kérdezgeti, hogy akkor most neki új apukája lesz-e és hogy apa is ideköltözik-e majd és azt hiszi, hogy neki most lett egy bátyja, pedig ez egyáltalán nem így van.
Aztán itt van anya vőlegénye, aki azt hiszi, hogy a drága ajándékokkal és azzal, hogy mindent megengedne nekem, amit anya nem, könnyebben megszeretem majd.
Annyira erőltetik ezt a családosdit, hogy az már fárasztó. Szerintem egyedül az öcsém élvezi ezeket, a srác általában vagy a telefonját piszkálja, vagy engem, esetleg másokkal flörtöl, ha nyilvános helyen vagyunk. Én meg általában imádkozom, hogy megnyíljon alattam a föld.
Hogy mondjam meg anyának, hogy ez túl sok és felesleges is?
Nem szeretném megbántani, de ez így nem jó.
16L
Vissza a régi városunkba, vidékre, anya nővéréékhez.
Nem az én ötletem volt. Anya tanácsolta, mert azt hiszi, hogy füvezek és vagdosom magam... De a fű nem az enyém volt, hanem a srácé, a csuklómon a vágásnyomok pedig a legjobb barátnőm 3 kiscicájától vannak.
Azt mondta, hogy talán túl gyors volt nekem ez a váltás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!