Volt igazság abban amit édesanyámnak mondtam?
22 éves nő vagyok! Itthon lakom, de azért kicsit nehézkes az nekem amikor édesanyám nyűgős és ideges és itthon áll a bál mert ő elkezd rikácsolni.
Mindenki álljon vigyázzba és ő mondja a magáét. Legyen minden úgy. Egyszóval nagyon házsártos.
Neki semmi sem elég jó! Ahogy kitakarítok, ahogy teregetek, ahogy hajtogatok ahogy sepregetek egyszóval semmi, a kákán is csomót talál.
Tegnapelőtt mondta mondta mondta....nem szóltam, tegnap szintén mondta mondta mondta, egyre egyre bántóbbat.
Nagyon csúnyákat mondott rám, meg olyan stílusban mint ahogy sok ember a kutyájával nem beszél úgy.
Nem bírtam tovább, és közöltem vele hogy adjon már felém egy kis tiszteletet, de a lényeg ez után következik:
Röviden tömören, párom hetente jön ide hozzánk, és ketten az én családi udvarunkra építkezünk. Bele van már fektetve másfél millió, január-február környékén már költözünk be.Teljes külön konyha, fürdőszoba, mosógép hűtő, gáztűzhely, az ég adta világon semmin sem kell osztozkodni.
A lényeg az hogy várom ezt a pillanatot, ahogy édesanyám is kifejtette tegnap.
Azt is kifejtette és ez a lényeg, hogy ne hogy azt higgyem már hogyha külön lakunk ő nem fog bele szólni, vissza kérdeztem hogy mibe is szeretne bele szólni??? Az a mi kis lakásunk lesz ez pedig az ővé, oda nem fog bele szólni semmibe.( bele szólhat abba hogy milyen esetleg a mi házunk udvari eleje, mert azt tartsuk mi rendbe de hogy a lakás belül milyen, akár a feje tetejére van állítva abba semmit ne szóljon bele, mert nincs benne 10 forintja sem. ezt a zárójelest csak nektek magyarázom el).
Na mikor mondtam neki ő egyből máshogy kezdte mondani, hogyha én is kiabálok majd neki át???!!! Vicc az egész, én soha sem tenném, mert általában ő az aki veszekedik, szerencsére én édesapám viselkedését örököltem, nem vagyok ilyen főnök típus minden úgy legyen ahogy én akarom.
Jól tettem?? Szerintem ezzel bántó sem voltam, és még most az elején letisztáztam a játékszabályokat, ne hogy már felépítsük, és még lassan azt mondja hogy takarodjunk. Na persze még mit nem.
Egyébként kérlek titeket a kérdésemre válaszoljatok, igen én is nagyon megbántam hogy egy udvarba építkeztem, tudom anyutól anyóstól olyan távolságra hogy szoba papucsba ne tudjon átjönni. Köszönöm.
CSak annyit javitanek ki, hogy lehet, hogy az epitkezesben nincs anyukadnak 10 forintja, de a telek, az udvar az ove. Amugy epitkezhetnel az ut szelere.
Hogy ki is hibas? Mind ket oldalt meg kene hallgatni.
Nem fogom azt írni, hogy kinek van igaza, és kinek nincs.
Inkább előre sajnállak téged, mert tudom, hiába költözöl át a te kis házadba, az életed nem fog jobb lenni. SŐT! Egy biztos: Semmi pénzért nem lennék a helyedben, mert amit most élsz át anyáddal az még csak bemelegítés, ami majd jönni fog..
"Nem az anyámé, hanem apámé a telek akkor már ha itt tartunk."
Ha mar itt tartunk???
Egy haz epites a teleknel kezdodik, amugy b@.szhatod a hazad, ha nincs hova tenni.
Amugy nagy a szad lanyka.
Édesapám "megengedte" hogy a telekre tegyem a "házam".
Az igazság meg igazság attól függetlenül hogy nagy a szám vagy sem, ugyan is édesanyám egy kész házba jött, és akkor van telke vagy sem :D válaszoltam a kérdésedre.
Teljesen mindegy, hogy apád vagy anyád telke. Anyád is ott él, apád felesége, és mivel ő ment annak idején a kész házba (ahogy írod) méltán érzi jogosnak, hogy az ő háza, ő telke is. Végül is több mint 22 éve együtt él apáddal.
A családi béke attól még nem lesz meg neked, mert te apád telkén építkezel.
Anyád ugyanúgy átfog járni, bele fog szólni mindenbe, sőt bármibe fogadnék, hogy meg fogod kapni azt is, hogy jobb ha befogod pici szád, mert ha nem tetszik anyád viselkedése el lehet költözni.. Semmi magán életed nem lesz, ha csúnyán összevesztek, akkor meg anyád csinálhat olyan dolgokat amitől te a falra másznál.
Nem ismerem anyádat, de a szomszéd asszony hasonlóképpen él a fiával és menyével mint ahogy ti fogtok. Ugyanazon a telken élnek a külön házban, de az anyós állandóan piszkálja őket. A menye egyszerűen kizárja, nem engedi be. Erre az anyós tudod mit tett? Mivel a telek nincs elválasztva, a kisház mellé disznóólat csináltatott, és vett 2 malacot. A trágyát szándékosan a kis ház konyha ablaka alá dobálja. Ez csak egy a trükkjeiből.
Hidd el, nálatok is lesznek trükkök, ha nem is disznók, de valami tuti lesz. Szóval mindegy ki telkére építkeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!