Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zsarol a testvérem. Félek,...

Zsarol a testvérem. Félek, hogy megtudják a szüleink. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyat tudott meg, amit nagyon nem kellett volna és zsarol vele.

Fogalmam sincs, mit csináljak. Nem derülhet ki az, amit tud, viszont nem is zsarolhat folyamatosan. Ráadásul egy sz.rkavaró kislány, aki kihasznál mindenkit maga körül.

Ilyenkor ti mit tennétek?

Próbáltam már vele beszélni, semmit nem ért, annyit mondott, hogy minek kerültem ilyen helyzetbe, meg hogy nehogy az legyen apa születésnapi ajándéka, hogy elmondja neki azt, amit tud.

(Ő 15 éves, én 17 vagyok)

2014. aug. 10. 16:22
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

akivel együtt vagy mit mond?

gondolom említetted ezt neki..

mi a tervetek egyébként a jövőre nézve?

2014. aug. 10. 21:46
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
31-es azért ne túlozzunk én még 17 évesen csak úgy jártam férfiakkal,hogy tudtam még nem tervezek hosszú időre.Miért kell a 17 éveseket nagy tervekre késztetni.Még élvezze csak az életet,elég ha később kötelezi elmagát,ez még az érzelmi érés ideje.Ja és a tapasztalt férfiakat szerettem fiatal koromban,ellenben hosszú távra egyidőssel képzeltem az életet,úgy is lett.
2014. aug. 10. 21:50
 33/39 anonim ***** válasza:
jó csak gondoltam mivel a pasi idősebb talán egy kicsit komolyabban gondolják ezt mint egy tiniszerelem..
2014. aug. 10. 22:01
 34/39 anonim ***** válasza:
Fenyegesse meg a tesódat a pasi.
2014. aug. 10. 22:39
 35/39 anonim ***** válasza:
és mégis hogy látott benneteket egyutt?mert hacsak nem csokolozva latott benneteket akk siman mondhatod neki h csak talalkoztatok
2014. aug. 10. 23:51
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mond azt a szülőknek, ha kitálal kedves húgod, hogy csak megrendeztétek az egész jelenetet, amit látott testvérke, mert volt egy olyan érzésed, hogy nem bízhatsz benne, és így akartad letesztelni. Amúgy szerintem irigységből csinálja.
2014. aug. 11. 06:30
 37/39 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet az üggyel?
2014. aug. 17. 16:29
 38/39 anonim válasza:
Igérj neki olyatamit szeret hogy megteszed és megteszi hogy enem mondja el nekem be szokott válni...
2014. okt. 13. 20:01
 39/39 acsatár válasza:

Ó ilyenek nálunk is vannak :D

El kell mondani a szülőknek szépített verzióban hogy csak beszéltetek meg ilyenek.Minnél komolyabban győzködi őket az igazárol annál jobban röhögd ki.:)

2014. nov. 5. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!