Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha az anyám ver?

Mit csináljak ha az anyám ver?

Figyelt kérdés
Otthon voltam, egy kicsit kakaóporos lett a telefonja és vállfával összevert, nem ez az első esett, egyfolytában piszkál, tiszta kín az életem, mit tegyek hogy boldog legyek? Szeretnék egy barátnőt de nem jön össze valami miatt! Segítsetek, ne jöjjetek a hülyeséggel, fontos!
2014. aug. 8. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk menj a védönöhöz kérj segitséget ez nem normális dolog
2014. aug. 8. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvánvalóan borzasztó anyád van. A kakaóporért se semmi másért nem verünk meg valakit.

Viszont amit te tehetsz. Ha összekened, takarítsd le, nyilván nem először fordult elő. Ha kiveszel valamit tedd is el, ha kiöntesz valamit töröld fel.

Annyit akarok ezzel írni, hogy lustaságból, nemtörődömségből ne adj ilyen támadási felületet. Neked se fog ártani, ha rendet tanulsz. Ez persze nem mentség anyád viselkedésére.

Azonban itt a sok okos a gyereknek mindig azt tanácsolja, hogy jelentse a szüleit. Hát könyörgöm milyen világban élünk. Az én apám brutális volt, viszont a seggem alá pakolta azt amire szükségem volt. Volt mit ennem, volt mibe járnom, volt hol aludnom. Hamar megtanultam mindenre bólogatni a jelenlétében. Alkalmazkodás a kirepülés pillanatáig.

Ne gondold, sőt egy kamasz se gondolja, hogy egy feljelentés után valami változni fog. Egyszerűen még nagyobb pokol lesz az élete. Legalábbis ha én anno az apámat feljelentettem volna, áááá jobb nem belegondolni.

Próbálj simulékony lenni, és szót fogadni, azaz túlélni amíg önálló nem leszel. A nevelőintézet sem jobb, csak ott nem anyád, hanem a nevelők meg a társaid fognak verni.

2014. aug. 8. 09:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy ismerős srác, aki a te korodbeli lehetett amikor az anyja bekattant. A porszívó csövével verte, ordibált vele, kín volt az élete. Jelezte a nagyszüleinek akik először nem hitték el, majd érdeklődni kezdtek a szomszédoknál, mivel bérházban laktak ahol a falak elég vékonyak. A gyámhivatal is megvizsgálta az ügyet. Kikérdezték a szomszédokat, tanárokat, az apát. Szóval minden körülményt megvizsgálva, az apánál helyezték el a gyereket.

Az óta is vele él, már 23 éves. Az anyját látogatja, akinek azóta sincs rendben az idegrendszere.

2014. aug. 8. 09:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérj segítséget attól a családtagodtól akiben megbízol!
2014. aug. 8. 09:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Apám sajnos külföldön él és nem tartjuk a kapcsolatot :/
2014. aug. 8. 09:35
 6/11 A kérdező kommentje:
nincs olyan csak az öcsém de ő kiállhatatlan :/
2014. aug. 8. 09:44
 7/11 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2014. aug. 8. 10:03
 8/11 A kérdező kommentje:
12/F
2014. aug. 8. 10:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Még nagyon fiatal vagy. Nagymamád keresztanyád sincsen?
2014. aug. 8. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Azonnal menj el a rendőrségre és tegyél feljelentést ellene, plusz a Gyámhatóságra is. Egyedül is mehetsz, de felkeresheted egy felnőtt barátodat vagy tanárodat is, hogy menjen veled.

Ha vállfával vert, annak van nyoma, azonnal orvosi látleletet kell vetetni.

És van még egy módszer, ha senki nem hajlnadó neked segíteni: üss vissza, akkorát, hogy a fal adja neki a másikat. Majd megtanulja, hogy nem bánthat másokat büntetlenül.

2014. aug. 8. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!