Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan sértődött meg ezen...

Jogosan sértődött meg ezen anyukám, vagy tényleg szánalmas amit művel? Ti mit csinálnátok a ruhákkal?

Figyelt kérdés

9 hetesen bejelentettük, hogy babát várok, mert az elején nagyon rosszul viseltem, folyton összeestem, hánytam.

Nagy örömmel fogadták a szülők, volt nagy sírás, főleg az anyukák részéről.

Akkor kértük őket, hogy a 12-dik hétig ne vegyenek semmit, utána pedig megbeszéljük, hogy ki mit szeretne venni, hogy ne legyen egy csomó felesleges holmink.

Anyukám nem bírta ezt az időt sem kivárni, pár nap múlva beállított két zsák babaruhával, hogy az még a miénk volt, és nekem rakta el.

Nagyon örültem neki, és együtt átválogattuk, melyik a használható. Volt közte pár darab szakadt, és nagyon foltos, ami mosás után se lett szebb. Kérdeztem, mi legyen vele. Mivel azt mondta, neki ezek már nem kellenek, a nagyon gáz darabokat kidobtam.

Itt kezdődtek a gondok.

Anyukám személyes sértésnek fogta fel, hogy a szakadt és foltos holmikat ne akarom a gyerekemre adni. Mindenkinek azt mondogatja, hogy én egy az egyben kidobtam az összes ruhát, amit ő adott nekünk. Azért idegesít a dolog, mert szépen rákérdeztem, hogy ezekkel mi legyen.

Egyszerűen hajthatatlan, nem hajlandó beszélni velem.

Most már minden baja van. Már azért is haragszik, hogy a pozitív teszt után nem hívtam fel rögtön, azért is, mert anyósomék is ott voltak, amikor elmondtuk a jó hírt, azért is, mert nem bírok minden ételt megenni, amit eddig szerettem.

Ha megyünk, nem enged be, ő nem jön, telefont nem veszi fel, de tesómmal mindig megüzeni hogy haragszik rám, és mindig valami új, butábbnál butább indokot talál ki.

Ez megy hónapok óta.

Lassan kezdtem beletőrödni, hogy ezek csak kifogások, az igazság az, hogy neki nem is kell unoka, különben nem jönne ilyen nevetséges dolgokkal.

Ma rám írt az egyik kolleganője, hogy anyu mesélte, hogy kidobáltam a tőle kapott ruhákat, és milyen szívtelen vagyok.

Nagyon mérges lettem, mert ez nem igaz, másrészt semmi köze hozzá, harmadrészt pedig baromi szarul esik, hogy anyu ezt terjeszti rólam.

Most ott tartok, hogy a megtartott ruhákat berakom egy dobozba, és elpostázom anyunak, hogy csináljon vele azt, amit akar.

2014. aug. 4. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
99%

Anyum is pont így tett, elhozta a mi ruháinkat, én különválogattam őket, a rosszabbakat külön zsákba, fel a padlásra, a jobbakat ráadtam...

Sose kérdezte, hol a van két soron pöttyes éppen :P

Úgy nőttek fel a gyerekek, hogy a ruhák is megmaradtak, ha anyu kérné, de nem is volt rajtuk.

2014. aug. 4. 16:53
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

Hát én nem tartogattam két zsák ruhát, mert odaadtam a barátnőmnek, de 3-4 különlegesebb darabot eltettem.

Aztán elvittem a kisunokámnak.

A lányom megköszönte, és betette a szekrénybe. Most is ott vannak.:)

Persze, hogy nem adta rá soha őket.

Ma már millióféle apró, gyönyörű babaruhát lehet kapni, a 30 évvel ezelötti darabok 30 évvel ezelött voltak különlegesek. Ma már másként öltöztetik a gyerekeket.

2014. aug. 4. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
88%

összecsomagolnám és bevinném a melóhelyére, h ezek szerint ezek a ruhák fontosabbak mint én ...

tess tegye el a köv 30 évre ....

2014. aug. 4. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!