Úgy érzem, hogy anyukám nagyon haragszik rám, Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én olyan vagyok, hogy mindenkiről megmondom a véleményem (inkább negatív dolgok).Azért haragszik szerintem, mert a testvéreimmel is olyan vagyok, hogy szúrkálom őket.Ezt úgy értem, hogy a mamám velünk lakik és vele mindig megbeszéljük a dolgokat és ha nem tetszik nekem valami a 3 testvéremmel kapcsolatban valami akkor kigúnyolom szúrkálom piszkálom őket a mamával.A testvéreim jóval idősebbek nálam.És valami-valami az anyukám fülébe jut.Azt mondja ha már mi nem leszünk csak a testvéreidre számíthatsz de ennek ellenére én piszkálom őket.Elvileg!.Én nem érzem ennyire súlyosnak,de azt belátom hogy tényleg szinte minden emberről csak a negatívokat mondom, próbálok változni de elég nehéz.És mostmár tele van a hócipője anyának velem kapcsolatban.Apukámmal meg nem lehet beszélni mert kicsit idegbeteg.Tehát anyukámnak elege van a viselkedésemből.Jó sorom van,semmiért sem panaszkodhatok.Én is tudom hogy azért túllövök a célon, ezért szeretném meglepni vagy bocsánatkérés vagy valami ahol elérzékenyülne és bocsánatot kérhetnék.2014. aug. 3. 23:17
1/4 KnightBalazs válasza:
Szégyeld magad, egy anyának nincs fájdalmasabb dolog mintha a fiai-lányai egymást gyilkolják, diszkrétebben csináld!
2/4 anonim válasza:
A legnagyobb oromot azzal szerezned neki, ha megvaltoznal, es nem mondanad meg mindig a velemenyed.
3/4 anonim válasza:
Na az ilyen taplo "tokeletes"emberekbol van mar pont elegem.Esetleg te olyan tokeletes vagy,hogy raersz masokat fikazni?Foleg a testvereidet?A sargafoldig...
4/4 anonim válasza:
Egy igazi b.dös p.raszt vagy kérdező. Milyen jogon .aszogatsz te bárkit is? Taknyos kölyök vagy, akit eltartanak, nincs jogod beszólni. Tudod, van két mondás: 1. Az egyik ember megmondja a véleményét, a másiknak vannak barátai. 2. A vélemény olyan, mint a s.gglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. Egy kicsit rágódj el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!