Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megpofozott. Megérdemelt...

Anyám megpofozott. Megérdemeltem volna?

Figyelt kérdés

A lényeg h kb 1 órája mentem fogat mosni meg wc-zni és vizet öbteni magamnak, kb 1 - 1,5 percig folyattam a vizet ebbe a wc lehuzása is beletartozik.

Anya feljött el kezdett üvöltözni velem h meddig folyatom a vizet meg h egész nap csak visszapofáztam neki (2 kijavítottam mert egyszerüen nem volt igaza valamivel velem kapcsolatban), megkérdezte h fürödtem e én meg mondtam, h nem (ma már kirábban fürödtem de azt hittem arra az adótt pillanatra értette), erre megpofozott, üvölözött, h menjek fürdeni és miután kérdésére válaszoltam h még fogat se mostam azt parancsolta, h azt is mossak. Megtettem amit kért és bementem a szobámba.

A lényeg, szeribtetek neki volt igaz és én csak tul reagálom a dolgot? Mellesleg ez volt az első eset h pofont adott, eddig csak kiabált.

Amugy lehet kiváltó ok az is, hogy extra ideges volt mert itt alszik az unoka hugom (a 2 "veszekedésben" nagy szerepet játszott) és mert a keresztapámat (anya testvárét és a kis lány apját) mütik?

Bocsi a hibákért, telóról írok.

2014. aug. 3. 22:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Nem. Abszolút nem volt jogos. A pofon egyébként sem old meg semmit.

17 évesen legközelebb velőből kenj neki vissza akkorát, hogy a fal adja a másikat. Komolyan mondom. Vannak anyák, akik csak akkor értik meg, hogy nem verhetnek meg egy gyereket, ha észreveszik, hogy az többé nem verhető.

Legközelebb add neki vissza! Én 15 évesen tettem ezt, évekig bűntudtaom volt, de ma már tudom, hogy hamarabb kellett volna egy agresszorral szemben fellépnem.

Ha nem mered, akkor viszont azonnal a Gyámhatóságtra és a remdőrségre kell elmenni és feljenetést tenni ellene és ezt meg is mondani neki UTÁNA.

2014. aug. 4. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:

9-es: Ácsi-ácsi anyádról beszélünk akinek az életedet köszönheted, ha őt nem tiszteled magadat sem.

Tévedés. Nem az anyának köszönheti, hogy él, hanem Istennek, mert tőle kapta az életet, a szülei csak az életet TOVÁBBADTÁK, amit ők is úgy kaptak.

Tisztelni azt lehet, aki tiszteletreméltó. Egy agresszorrá lett önző, verekedő "édesanyát" nem kell és nem is azabad tisztelni, mert nincs mit tisztelni rajta.

2014. aug. 4. 07:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Most bocsánatot kért, mondta, higy este nem is tudott aludni mert lelkiismeret furdalása volt. Elmagyarázta miért csinálta amit csinált, én meg már nem haragszom rá. Meglepett a pofon ugyan de ez azt hiszem nem a világ végé. Ha ujra előfordul majd teszek ellene.
2014. aug. 4. 08:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Aki egy pofon után jön a netre panaszkodni az minden csak nem megfélemlített gyerek, kérdező ne értsd félre nem bántani akarlak. Anyád ideges volt ilyenkor bármilyen kis apóróság elég ahhoz, hogy robbanjon az ember. Megbánta bocsánatot kért szerintem egy pofon nem a világ, és de van hogy kijár csak ez nem az az eset volt.
2014. aug. 4. 10:11
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ez semmiség volt és megütött. Egy anya/apai pofon sosem árt de OKKAL! Anyád egy köcsög hogy rajtad vezeti le a feszültséget.
2014. aug. 4. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!