Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem ihatok alkoholt 19 evesen?

Nem ihatok alkoholt 19 evesen?

Figyelt kérdés

Veszes vashianyos verszegeny vagyok, a gyógyszer mellett az orvos szerint igyak napi 1-2 pohar vorosbort, sokat fog segiteni.

Itthon sose lattam a szuleimet alkoholt inni, de mindig van itthon egy par uveggel...

Tegnao vettem 2 uveg bort magamnak, vacsinal elkezdtem inni es nagyon kiakadtak ram, mintha embert oltem volna! Mondhattam barmit, ok fujtak a sajat baromsagukat.

Mit hisznek, hogy soha eletemben nem ittam/iszok alkoholt??

2014. aug. 1. 13:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A vastablettától én olyan rosszul voltam, mint akit gyomorszájon ütöttek, olyan jelleggel fájt a gyomrom. Kedvesemnek a hasa ment tőle 0-24. A vörösbor igenis jó ötlet, érdekes, attól még sose volt ilyen problémám, veszek is egy üveg jó minőségűt vaspótlásra. A szüleid reakciója egyszerűen nevetséges. Az absztinencia az alkoholistáknak való, magyarázd el nekik.
2014. aug. 1. 16:25
 22/24 anonim ***** válasza:
32%

Ne haragudj, hogy olyan szánni való hülye voltam, hogy ahelyett, hogy a szarkazmust és a cinizmust kerestem volna abban, amit írtál, barom fejjel még segíteni is megpróbáltam.

Nem baj, nagyon ügyes vagy, meg okos is, hogy így rászedtél, remélem, ettől ma már nyugodtabban alszol.

Inkább a szüleiddel lennél ilyen határozott, akkor biztos nem löknék ki a kukába azt, amit megveszel az egészséged érdekében.

2014. aug. 1. 16:54
 23/24 anonim ***** válasza:

Előző a válaszoddal csak az volt a kérdező baja, hogy leírta, hogy szed rá gyógyszert, de nem javul az állapota és te szintén a gyógyszert ajánlottad neki. Ezzel nincsen semmi baj csak kicsit figyelmetlen voltál, de ilyen előfordul, nem kell megsértődni.

Sok szülő szereti azt hinni, hogy a gyereke olyan mint ő és, hogy egy szent. Valószínűleg ők annyira beleélték ebbe magukat, hogy még azt sem veszik észre, hogy te az egészséged érdekében innál alkoholt nem kedvtelésből, ráadásul már felnőtt is vagy. Egy-két pohár bor napi szinten tényleg jót tesz, olvastam, hallottam már róla. Azt nem értem, hogy ők nem értik, hogy a betegséged miatt van... Tudják, hogy a gyógyszerek meg magas vastartalmú ételek sem segítenek. Ha azért innád mert szereted és ízlik, akkor sem kéne kiakadniuk, de így meg pláne nem. Esetleg szólj az orvosodnak, hogy magyarázza el a szüleidnek a dolgokat.

2014. aug. 1. 21:02
 24/24 MIKLÓS18 válasza:
19 vagy??akkor fordulj hatósághoz,ha nem hagyják,mert nagykorúval nem lehet ilyen módon bánni!! kamerázd le amikor iszol és játszd le a zsaruknak,szüleid úgysem jelentenek vissza,mert ugye a kamerázáshoz is engedély kell.. majd a renitens trágár szavakat használó családtagodat,ha ennyire szeret téged,akkor majd kap egy jó nagy büntit...de bizonyíték kell amely csak rögzítéssel lehetséges...és ha van testvéred aki elég érett korú,akkor őt is hívd oda,amikor inni tervezel,és ő majd ha megkéred szépen tanúskodik neked ha eljárás lesz!de az is jó módzser,ha "pult alatt" tehát nem a szemük közelében iszol,mert azzal megúszod a harcot,és "pult alatt" dobd ki az ital üres üvegét is,nehogy visszamenőleges harc legyen!
2014. dec. 23. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!