Nem ihatok alkoholt 19 evesen?
Veszes vashianyos verszegeny vagyok, a gyógyszer mellett az orvos szerint igyak napi 1-2 pohar vorosbort, sokat fog segiteni.
Itthon sose lattam a szuleimet alkoholt inni, de mindig van itthon egy par uveggel...
Tegnao vettem 2 uveg bort magamnak, vacsinal elkezdtem inni es nagyon kiakadtak ram, mintha embert oltem volna! Mondhattam barmit, ok fujtak a sajat baromsagukat.
Mit hisznek, hogy soha eletemben nem ittam/iszok alkoholt??
Ne haragudj, hogy olyan szánni való hülye voltam, hogy ahelyett, hogy a szarkazmust és a cinizmust kerestem volna abban, amit írtál, barom fejjel még segíteni is megpróbáltam.
Nem baj, nagyon ügyes vagy, meg okos is, hogy így rászedtél, remélem, ettől ma már nyugodtabban alszol.
Inkább a szüleiddel lennél ilyen határozott, akkor biztos nem löknék ki a kukába azt, amit megveszel az egészséged érdekében.
Előző a válaszoddal csak az volt a kérdező baja, hogy leírta, hogy szed rá gyógyszert, de nem javul az állapota és te szintén a gyógyszert ajánlottad neki. Ezzel nincsen semmi baj csak kicsit figyelmetlen voltál, de ilyen előfordul, nem kell megsértődni.
Sok szülő szereti azt hinni, hogy a gyereke olyan mint ő és, hogy egy szent. Valószínűleg ők annyira beleélték ebbe magukat, hogy még azt sem veszik észre, hogy te az egészséged érdekében innál alkoholt nem kedvtelésből, ráadásul már felnőtt is vagy. Egy-két pohár bor napi szinten tényleg jót tesz, olvastam, hallottam már róla. Azt nem értem, hogy ők nem értik, hogy a betegséged miatt van... Tudják, hogy a gyógyszerek meg magas vastartalmú ételek sem segítenek. Ha azért innád mert szereted és ízlik, akkor sem kéne kiakadniuk, de így meg pláne nem. Esetleg szólj az orvosodnak, hogy magyarázza el a szüleidnek a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!