Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem ihatok alkoholt 19 evesen?

Nem ihatok alkoholt 19 evesen?

Figyelt kérdés

Veszes vashianyos verszegeny vagyok, a gyógyszer mellett az orvos szerint igyak napi 1-2 pohar vorosbort, sokat fog segiteni.

Itthon sose lattam a szuleimet alkoholt inni, de mindig van itthon egy par uveggel...

Tegnao vettem 2 uveg bort magamnak, vacsinal elkezdtem inni es nagyon kiakadtak ram, mintha embert oltem volna! Mondhattam barmit, ok fujtak a sajat baromsagukat.

Mit hisznek, hogy soha eletemben nem ittam/iszok alkoholt??

2014. aug. 1. 13:19
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
21%
Szia! 19 évesen ugyan már nagykorú vagy de,ha eddig megvoltál alkohol nélkül akkor ne kezd el szerintem! A Drága dokinak szóljál,hogy írjon fel vas tablettát,ugyanis létezik ám az is! :)
2014. aug. 1. 13:57
 12/24 A kérdező kommentje:
Tenyleg létezik ra gyógyszer? Ne hulyeskedj mar
2014. aug. 1. 14:05
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

Létezik, a barátnőmnek is azt kellett szednie. Viszont mellé kell szedni folsavat is, anélkül nem szívódik fel.

De neki pl. tönkrevágta az egészségét.

2014. aug. 1. 14:25
 14/24 anonim ***** válasza:
4%
Terhesseg alatt szedtem vas tablettat, sokat segitett. Vervetel utan felirja a haziorvos ha szukseges.
2014. aug. 1. 14:35
 15/24 A kérdező kommentje:
De buta vagy, mar ne haragudj...
2014. aug. 1. 14:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Arra pedig tényleg nagyon jó a vörösbor.

41 éves vagyok,az összes többi nőismerősöm vashiánnyal küzd,nekem meg két szülés után is vastúltengésem van.Én voltam a szülőszobán az egyetlen,akinek nem kellett vaspótlás és azt mondta az orvosom,h "annyi vasam van előrehaladott terhesen amennyi a Földön sincs".

Mondjuk persze nem terhesen meg kisgyerekkel,de a köztes időkben heti 4szer éveken keresztül megittam 2 pohárral (jól bírom egyébként).

Utólag tudtam meg,h a vöröbornak nagyon erős a vasképző hatása.

2014. aug. 1. 15:02
 17/24 A kérdező kommentje:

Magyarországon az emberek IQ-ja vetekszik a krumplieval. Bravo kereskedelmi csatornak!

Es fel sem tunt neki, hogy szarkasztikus voltam... Ttibb eve kuzdok vashiannyal, de azt hiszi nem tudom, hogy letezik ra gyogyszer.... Raadasuk szoveget ertelmezni sem tud, mivel ott van a kerdesem elejen, hogy szedek ra gyógyszert.

Sirjak vagy nevessek???.......

2014. aug. 1. 15:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Igen te is láthatod Kérdező,ezek a szintetikus szerek mennyire nem érnek semmit,az én barátnőm mennyit szedte őket és mikor műteni kellett volna,azért nem merték,mert olyan vashiánya van, a fantasztikus vaspótló szerek ellenére.

Én vagyok a vörösbor-fun,de egyébként a sima forró csalántea,szigorúan ízesítés nélkül is az egyik legtöbb vasat tartalmazó gyógytea,és ráadásul régen sokat ittam azt is éhgyomorra.

Mondom már azért álltam le ezekkel,mert a max.érték fölötti a vasam.

2014. aug. 1. 15:20
 19/24 A kérdező kommentje:
?? Felszivodasi zavarom van... Amikor injekciot kaptam, gyorsan rendbejott, de az szornyu volt! 20-25 percig kellett fekudnom es kb percenkent nyomtak picit a fecskendon, meg se mozdulhattam, mert bennem volt a tu... Ilyet megegyszer soha
2014. aug. 1. 15:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a dokid jól mondja.

Szedtem én Béres cseppet, 3 féle vastabit, pezsgőtablettát... azon kívül, hogy iszonyatos hányingerem lett kb. tíz percen belül (komolyan féltem, hogy viszontlátok valamit), egy nagy kalap szrt nem ért egyik sem.

Viszont mikor naponta-kétnaponta megittam 1 dl bort, semmi bajom nem volt.

2014. aug. 1. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!