Várjak, hátha nem derül ki, vagy mondjam el én, magamtól?
A családom elég visszafogott, vallásos család. A szüleim pedagógusok és a legtöbben mintacsaládnak hisznek minket és tényleg nincs semmi gond, de én úgy érzem, nem illek ide.
A szüleim nem tudják, hogy milyen vagyok, ha nem velük vagyok. Nem az az édes, csendes lány vagyok olyankor, aki igyekszik elveszni a tömegben...
Tettem pár dolgot, amire nem vagyok büszke és most van esély arra, hogy ezek kiderülnek. Nem tudom, hogy az lenne-e a jó megoldás, ha a biztos rosszat választanám és elmondanék az életemről mindent nekik, ezzel hatalmas csalódást okozva. Vagy esetleg várjak és reménykedjek, hogy az, aki ártani szeretne nekem, mégsem tesz semmit.
17L
Mennyi esély van rá, hogy megtudják, és kitől?
Nemsokára 18 éves vagy, elvileg a saját lábadra állhatsz. Vannak terveid, hogy mihez kezdjél, arra az esetre is, ha sikerül titokban tartanod és arra az esetre is ha nem?
Én elmondanám. Ha abból indulok ki, hogy a szüleim vallásosak, akkor biztos megbocsájtanának, persze fájna nekik, biztos egyfajta csalódást élnének meg, biztos vádolnák is magukat, hogy hol rontották el...stb. De én úgy gondolom, hogy egy igazi Krisztus hívő, többre értékeli az egyenességet és igazságot, mint a hazugságot.
Nincs abban semmi megvetendő, hogy te illesz bele a vallásos családi életbe. Kitombolod magad, aztán majd egy csomó minden átértékelődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!