Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy 2,5 éves gyerek több, mint 1 hetet tölt a nagyszüleivel? Nem korai ez neki, nem túl kicsi hozzá?

Figyelt kérdés
Csütörtökön viszik a nagyszülők, utána héten vasárnap mennek érte a szülők.
2014. júl. 31. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
10 nap nagyon sok egy ilyen kis gyereknek.
2014. júl. 31. 15:35
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Korainak nem hinném. Hogy mennyire hosszú, ez menet közben úgyis kiderül. Max hamarabb hozzátok vissza.
2014. júl. 31. 16:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. Én magamnak szültem, nem a nagyszülőknek.
2014. júl. 31. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
De igen, szegény gyerek maradandó lelki sérülèseket fog szerezni - de nem az amelyiket a nagyszülők elvisznek egy hétre..... Most te 1 hèt mamás nyaralásra azt mondod, hogy a nagyszülőknek szülte az anyja? Ne haragudj, de a gondolkodásoddal van baj. Ha itt a válaszadók 99% a azt mondja, te gondolod rosszul, nem lehet hogy igazuk van?
2014. júl. 31. 17:00
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem eléggé megoszlottak a vélemények.
2014. júl. 31. 17:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos kora óta hétvégeken elhozzuk az unokát.Péntektől vasárnap estig.Most lesz 1éves,mi több amikor haza visszük nyújtja a kis kezeit és neki áll sírni jönne vissza:))ha jól érzi magát a kisgyerek semmi gond, had vigyék.Egyszer úgy is le kel szakadni anyáról,mire oda ér ovis lesz vagy bölcsis simán veszi élete elő kis akadályát.
2014. júl. 31. 17:56
 17/20 zabmester ***** válasza:

Úúú, így legyen ötösöm a lottón, már a kérdésből egyértelmű volt, hogy valakit nem kedvelsz, és most itt akarod szidni.

Tulajdonképpen mi a frász közöd van ahhoz a másik családhoz? Te a saját gyerekeddel foglalkozz, azzal a másik gyerekkel meg majd foglalkoznak a saját szülei úgy, ahogy jónak látják.

2014. júl. 31. 18:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem korai, teljesen jó :)

Már számtalanszor bizonyította a pszichológia, hogy azok a gyerekek, akik bölcsödébe mennek legalább egy pár napot a héten, többet vannak a nagyszülőkkel vagy más rokonokkal egyedül később jóval talpraesettebbek és határozottabbak, szociálisabbak lesznek.

A gyerekeket nem kell félteni, ők nagyon alkalmazkodóak. A nagyszülőknél pedig gondoskodó, törődő kezekben van, szóval nincs miért aggódni.

2014. júl. 31. 19:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem pl.: kiskoromtól úgy szoktattak, hogy szeressek nagyszülőkkel lenni, hálistennek a szüleim nem sajátítottak ki maguknak, így én is természetesnek vettem, hogy nagyinál alszom. Nagyon szép emlékeim vannak onnan, még egészen kiskoromból is, míg az otthoni hétköznapokból hát szinte semmire nem emlékszem. :D
2014. júl. 31. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Magadnak szulted? Hajaj, nem akarlak elkeseriteni, de egy onallo ember lesz belole :(
2014. aug. 1. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!